• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Karola czuje to samo. Mam o rok mniej niż Ty.
Dziś sobie uswiadomilam. Ze za kilka dni będzie rok jak tu jestem. A ja pamiętam jak na lotnisku na walizkę czekałam. I mnie grzesiek odbieral. I potem podroz pociągiem. I ogólnie szmat czasu. A ja ze sklepu w polsce zmienilam prace na poski sklep. I nic do przodu.

Lux-a ja marzę o wsi, ploty mi zwisają, a zresztą czasem sama lubię z kimś poplotkować. Jak jeżdzę na wieś do teściów to szwagierka zawsze mnie czymś uraczy.
Kamcia- ale się uśmiałam z tych gaci, ludzie są zajebiści czasami. Trzeba było foty strzelić i na wiocha.pl czy coś takiego. Ja czasami mam takie jazdy że później się boję czy na takiej stronie nie wyląduje :) bo mnie ktoś wstawi.
Karola-pacnąć Cie w nos, Ty starucho. że ile masz lat?że już stara jesteś? Ciocia misia (znaczy ja) może Cię przez kolanko przełożyć i wlać za takie gadanie. Jesteś młoda, masz czas i nie stękaj mi tu.
Fruzka-no ja tu czekam na Twoją betę jak na szpilkach, mogłabyś już coś napisać.
Byłam u gina wczoraj. Nie wzięłam już recepty na następne tabletki, chcę skończyć opakowanie żeby sobie @ z odstawienia wywołać przed urlopem, żeby mieć spokój i do boju. Jem już kwas, serce jest spokojne. Nie można mnie wpisać jeszcze bo nie mam pojęcia kiedy dostanę normalnej @ bo zupełnie nie pamiętam jak to było kiedyś. Gin mi powiedział -Następnym razem widzimy się jak będziesz w 6 tygodniu, jak będzie już coś na USG widać-kochany facet :)

Hej hej:-)

Karola hehe trzeba przyznac, ze pomyslowosc ludzka nie zna granic.. romans mowisz? Ludzie to chyba zazdroszcza innym do tego stopnia, ze wymyslaja takie rzeczy.. dobrze, ze mezowi powiedzialas, bo lepiej tak niz jakby uslyszal te rewelacje przypadkiem;-)

Fruzka trzymam kciuki, aby ta lreseczka ciemniala i zrob bete:tak:

Aschlee corcia pieknie sie Toba i Groszkiem opiekuje, no coz w koncu bedzie starsza siostra:tak:

Lux plotki niezle hehe, ja mieszkam pod miastem na wsi i tam to ploty i ploty i ploty, ja i M calymi dniami jestesmy poza domem, bo jak wychodze to jest 6:00, a wracam 20:00 czy pozniej, weekendy w domu, ale nie mam czasu na te ploty i kto i co u kogo, malo mnie to obchodzi, bo mam wlasne zycie i wspolczuje ludziom, ktorzy plotkowaniem na innych sie zjamuja bo albo maja strasznie nudne zycie albo za duzo czasu albo i to i to... a z tymi babami pod oknem to ja bym otworzyla okno pomachala i powiedziala, ze za stanie pod moim oknem pobieram oplaty, wiec jak chca to im moge bilety sprzedawac a potem powiedzialabym im szczerze co o nich mysle:-D

Anula dzialajcie kochana, wykorzystujcie sie na wzajem hihi:-D

Jugoslawa kochana mowisz ze dzemy robisz, my kiedys robilismy soki, ale przestalismy, bo czasu jakos na to zabraklo, ale nosze sie z tym by robic wlasne dzemy, narazie na ten weekend wymyslilam, ze zrobie ciacho z truskawkami mniam:-)

Julia kochana w mohito to i w sklepie online i w stacjonarnym sa wyprzedaze, z reszta teraz to wszedzie wyprzedaze i dobrze, ze je robia, w US podobalo mi sie to, ze tam non stop byly jakies wyprzedaze, bo u nas nawet jak te wyprzedaze sa to i tak ceny sa takie sobie, a w US tam to mozna bylo sie oblowic dopiero:tak:

Kamcia usmialam sie z Twoich opowiesci o sasiadce i jej reformach i paradowaniu przed oknem kuchennym i o tym Wlochu tez hehe:-D

Karola heh ja mam 30 lat, wiec co mi tu narzekasz? ;-) i tez moge powiedziec, ze zycie leci tak szybko, ze czlowiek nie nadaza

Misia kochana szybkiego zaciazenia zycze w takim razie teraz:tak:

A u nas dzis pieknie, piekny i cieply dzionek nam sie zapowiada :-), ale sie ciesze, poranek chlodny, ale moze wreszcie jakas namiastka lata bedzie:-)

Milego dzionka:-)

Hej laseczki milego dnia zycze Wam;-)

Fruzka jak tam sytuacja?;-)

Aliszia hop hop?;-)

Ja dzis w planach mam sie wziasc za generalne porzadki;-) w koncu prawie miesiac lezalam:/ pomieszczenie za pomieszczeniem;-) i pozniej na ogrodzie;-)

reklama
hej baby :-)
Misia-oj uwierz mi, ze nie znislaabys plotek na swoj temat, ktore krzywdza, min wymyslanie mojej ciazy i nawet ustalanie plci dziecka czy terminu porodu, to boli, zreszta te baby kochaja komus zycie urozmaicac :wściekła/y:
Jazza-wiesz ja juzz kiedys nieswiadomie sie odezwalam, nie wiedzialam, ze te stare pierdusnice staly pod oknem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry