Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najlepszy uczeń w klasie dumna jestem.a to dzisiejszy test ale nie z rana.a teraz robie botwinke z wlasnych buraczkówLuska to az trojke planujesz?
tak a moze nawet 4 bo u mnie w rodzinie jest duzo dzieci

gratuluje fruzka ja licze ze nie dlugo dolacze do ciebie

Gratuluję pozytywnego testu,Gratuluję również synkowi ;-) noo i nie ukrywam ze mnie pocieszylas ;-)hej Anula ja po owu temperature mialam 36,9 pozniej 36,8 kolejny dzien 36,7 a pozniej juz 37 i do teraz tak mam.Aschlee super ze corcia rozumna.synus moj zdał z nagrodanajlepszy uczeń w klasie dumna jestem.a to dzisiejszy test ale nie z rana.a teraz robie botwinke z wlasnych buraczków
tylko zle się biedak czuje .... a ja zupe gotuje taka "smieciowa" fasolka, kalafiot,marchew młoda, ziemniaczki .....Gratuluję pozytywnego testu,Gratuluję również synkowi ;-) noo i nie ukrywam ze mnie pocieszylas ;-)
Moj w pierwszej klasie ale tez dostał wyróżnienietylko zle się biedak czuje .... a ja zupe gotuje taka "smieciowa" fasolka, kalafiot,marchew młoda, ziemniaczki .....
Mlode smaczne ziemniaki ;-) w sumie mlody pewnie podziubie,mezu to nie ruszy bo oni za zupami nie przepadająale bym zjadla taka zupke, z tym, ze ja ziemniakow nie lubie w zupie