Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mlode smaczne ziemniaki ;-) w sumie mlody pewnie podziubie,mezu to nie ruszy bo oni za zupami nie przepadają
.. takze zupy jem ja i mój wszystko zjadliwy pies ;-) na widok marchewki to az go trzeslo ... dalam mu i wciąga
lux ja tam lubie dzieci ale zeby nie dawaly ci w kosc to trzeba je dobrze wychowac i zeby mialy do swoich rodzicow szacunek
oj tak, tu sie zgodze
obserwuje jak znajomi wychowuja dzieci popelniaja bledy np zeby dziecko samo usypialo w lozeczku drugie nauka sikania na nocnik do tego ulegaja placza i histeria darcie i karanie tez nie rozwiazuje problemu z dzieciem trzeba zbudowac wiez rozmawiac przytulic kiedy tego potrzebuje a mam to na codzien bo mieszkam ze szwagierka ktora ma dwojke dzieci 2,5 latka i 4 miesieczna dziewczynke jednym slowem masakra jak oni wychowuja te dzieci nie zdziwie sie jak nie beda mialy do nich szacunku. ale jak mi to powiedzial szwagier jak bedziemy mieli swoje to bedziemy wychowywac tak jak my chcemy
lux powiem tak trzeba znac umiar zbytnia konsekwencja czasem daje zle skutki