• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Kamcia o 13 slub? Dla mnie to dziwne. U mnie sluby sa przewaznie na 17 zalezy od ilosc slubow danego dnia. I na wesele jedzie sie na kolacje a nie na obiad. I zabawa trwa do 3-4 a na drugi dzien poprawiny kolo 12-13

To u nas właśnie po to jest wcześnie, żeby zaprosić gości na obiad i zabawa też trwa do 3-4 tak jak u was i poprawiny tak samo 12-13. Ja akurat miałam ślub o 14 na sale wystarczyło tylko przejść przez pasy więc goście o 15 obiad mogli zjeść o przyzwoitej porze. Jak u Krzyśka i Ani musiałam czekać na obiad aż do 19.30 to myślałam, że zdechnę z głodu. Jakbym wiedziała, że tak będzie to zjedlibyśmy coś na mieście przed mszą hehe

A jesli chodzi o sukienkę to nie mam żadnego konkretnego modelu- po prostu ma mi się podobać i najlepiej, żeby nie podkreślała mojego odstającego brzucha ;-)

Lux
te 100zł to już u mnie górna półka hehe W zeszłym roku szłam na wesele do kuzynki i kupiłam sukienkę za chyba 40 zł bardzo fajna i w cale nie widać, że taka tania. Kiedyś kupiłam sobie sukienkę sprowadzaną z Tajlandii kosztowała 20 zł a przesyłka drugie 20zł i szkoda, że po ciąży nie wróciłam do swojej figury bo bym ją na pewno założyła.

A ja w ten weekend na wesele idę. Kiece mam, butki też. Kamica ty ze śląska? A skąd dokładnie?
Ja tez jestem z południa Polski i ja np ślub miałam o 12 i dla mnie to była idealna pora.

karola ja mieszkam w Bieruniu. To jest między Tychami a Oświęcimiem. Za to prawie cała moja rodzina pochodzi z zachodnio pomorskiego. Strona taty - Niechorze, strona mamy - Gryfice.

To u nas właśnie po to jest wcześnie, żeby zaprosić gości na obiad i zabawa też trwa do 3-4 tak jak u was i poprawiny tak samo 12-13. Ja akurat miałam ślub o 14 na sale wystarczyło tylko przejść przez pasy więc goście o 15 obiad mogli zjeść o przyzwoitej porze. Jak u Krzyśka i Ani musiałam czekać na obiad aż do 19.30 to myślałam, że zdechnę z głodu. Jakbym wiedziała, że tak będzie to zjedlibyśmy coś na mieście przed mszą hehe

A jesli chodzi o sukienkę to nie mam żadnego konkretnego modelu- po prostu ma mi się podobać i najlepiej, żeby nie podkreślała mojego odstającego brzucha ;-)

Lux
te 100zł to już u mnie górna półka hehe W zeszłym roku szłam na wesele do kuzynki i kupiłam sukienkę za chyba 40 zł bardzo fajna i w cale nie widać, że taka tania. Kiedyś kupiłam sobie sukienkę sprowadzaną z Tajlandii kosztowała 20 zł a przesyłka drugie 20zł i szkoda, że po ciąży nie wróciłam do swojej figury bo bym ją na pewno założyła.

ja chyba ta moja sukienke wystawie na olxie,bo zadna impreza sie teraz nie szykuje

reklama
Witajcie, coś mi ostatnio forum nie działa-na telefonie to już w ogóle.
Malusiolka- powinnaś ich pozwać za te testy-co to ma być, nerwicy można się nabawić
Kamcia- to szybko, ja się zastanawiam jak to będzie u mnie, już nie pamiętam jakie cykle miałam przed braniem pigułek.
Byłam na kilku śląskich weselach (spora rodzinka w Mikołowie) i właśnie ta wczesna godzina mnie zdziwiła za pierwszym razem- u nas też są zazwyczaj później. Moje było o 16 to i tak dosyć wcześnie :)
i jeszcze dodam...ech Niechorze-uwielbiam tamte okolice, super klimat, w Pogorzelicy byłam chyba z 10 razy-szkoda że to tak daleko.
Dziewczyny gdzie wy takie sukienki kupujecie, jak mi się coś spodoba i jeszcze jako tako w tym wyglądam to poniżej 300 nie zejdzie. moze to kwestia gabarytow bo zazwyczaj-90% to za krotkie sa,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry