Luxuorius
Moderatorka
A ja w ten weekend na wesele idę. Kiece mam, butki też. Kamica ty ze śląska? A skąd dokładnie?
Ja tez jestem z południa Polski i ja np ślub miałam o 12 i dla mnie to była idealna pora.
fajnie, ze sie odezwalas :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja w ten weekend na wesele idę. Kiece mam, butki też. Kamica ty ze śląska? A skąd dokładnie?
Ja tez jestem z południa Polski i ja np ślub miałam o 12 i dla mnie to była idealna pora.
Luxi, nie mam o czym pisac. A w tym tygodniu pracuje na 2 zmianę więc całymi dniami mnie w domu nie ma. Ale jeszcze jutro i mam wolne do wtorku :-)
Kamcia o 13 slub? Dla mnie to dziwne. U mnie sluby sa przewaznie na 17 zalezy od ilosc slubow danego dnia. I na wesele jedzie sie na kolacje a nie na obiad. I zabawa trwa do 3-4 a na drugi dzien poprawiny kolo 12-13
To u nas właśnie po to jest wcześnie, żeby zaprosić gości na obiad i zabawa też trwa do 3-4 tak jak u was i poprawiny tak samo 12-13. Ja akurat miałam ślub o 14 na sale wystarczyło tylko przejść przez pasy więc goście o 15 obiad mogli zjeść o przyzwoitej porze. Jak u Krzyśka i Ani musiałam czekać na obiad aż do 19.30 to myślałam, że zdechnę z głodu. Jakbym wiedziała, że tak będzie to zjedlibyśmy coś na mieście przed mszą hehe
A jesli chodzi o sukienkę to nie mam żadnego konkretnego modelu- po prostu ma mi się podobać i najlepiej, żeby nie podkreślała mojego odstającego brzucha ;-)
Lux te 100zł to już u mnie górna półka hehe W zeszłym roku szłam na wesele do kuzynki i kupiłam sukienkę za chyba 40 zł bardzo fajna i w cale nie widać, że taka tania. Kiedyś kupiłam sobie sukienkę sprowadzaną z Tajlandii kosztowała 20 zł a przesyłka drugie 20zł i szkoda, że po ciąży nie wróciłam do swojej figury bo bym ją na pewno założyła.
wystaw - może akurat na nią się skuszę![]()