• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Lux i żadne nagrody nie pomagają? Może jakby rodzeństwo dostało np lizaka za zjedzenie obiadu a ona nie to by pomoglo?

Misia przy problemach z tarczyca można mieć swirujaca temperaturę.

Ja Juz po obiadku. Zupka wciagnieta nosem praktycznie bo ja uwielbiam.

dzialaja, ja cukierki im daje za obiad,ale to dziala tylko na najmlodsza, reszta i tak wymysla przy stole

reklama
Lux kiedys siostrzenica moja byla nie do zniesienia p[rzy jedzeniu tego nie tego nie jak sie wkur....i powiedzialam ze jak nie zje obiadu to bedzie to jadla na kolacje i przez kolejny dzien,nie uwierzyła za jakis czas ciociu glodna jesem to prosze zimny obiad i tak klika dni.a jak juz mialam dosc i jej nawet mielony nie smakowal to dostala kromke suchego chleba i szklanke wody.podla bylam bo wyla ale nic innego nie dostala i poskutkowało :-)lece dalej na dwor

To nie strasz tylko mów ze skoro nie to nie. I zabieraj talerz. I nie dawaj nic do kolejnego posilku. A jak powie ze glodna to jak fruzka. Daj zimny obiad. Jak będziesz krzyczec to im jeszcze bardziej będzie się udzielac i nie będą chcieli jeść

to tez nie dziala, chodzi o to, ze one jedzac w szkole dostaly takie przyzwolenie, ze jak nie to nie lub mogly memlac i memlac i sie tego nauczyly i jak ja zaczelam je straszyc zabraniem talerza to mialy to gdzies, tyle co najmlodsza mowila, czemu nie zjedliscie? nie wolno marnowac jedzenia

reklama
Luxi, masz święte nerwy do tych dzieciaków. U mnie w domu zawsze tak było. Nie chcesz to nie, a za chwilę przychodzili głodni to zjedli obiad, nawet zimny. Nie było zmiłuj. Ale co zrobisz nie ty je wychowywalas od początku i teraz ty się meczysz.

Chyba mam śluz płodny:-D muszę mojego zmolestowac:-P boję się znowu rozczarowania ale nie ma mowy żeby marnować dni płodne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry