• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Cytrynko zagladam kochana systematycznie.Co dojde do siebie to podczytuje ;) staram sie bo potem ciezko byloby nadrobic a i tak taka skleroze mam ze doczytam dokonca i juz nie pamietam co komu mialam napisac :/

Aschlee dobrze ze napisalas bo się martwiłam,wróciłam od kolezanki na kawce byłam i ja do wc i co???nitka krwi na papierze o dziwo brzuch nie boli,nie wiem co robic jak siadlam to boje się wstac ze chlupnie ze mnie.R do 21 pracuje ginek żadnego dzis nie znajde,a po za tym i tak by nic nie zrobili bo dla nich puki serca nie widać to nie ciąża.może to tylko jakieś naczynko??

Cytrynko no ostatnia wizyta byla niecale 2 tyg temu i lekarz stwierdzil ze Dzidzia rozwija sie perfekcyjnie wiec tego sie trzymam.Nastepna wizyta dopiero 7.07.

Fruzka kochanie wiem jaki strach czujesz bo sama mialam to samo przy plamieniach ale przyczyny nie ustalili skad ono.Wieksza dawka progesteronu i ciaglr lezenie.Wstawanie tylko na siku.
Oby i u Ciebie okazalo sie to niczym stresujacym.Mnie lekarz mowil ze czasem jak macica sie rozrasta to naczynka nie wytrzymuja i czasem sa plamienia.Przyczyn moze byc duzo najlepiej zeby gin dla swietego spokoju to skontrolowal.

Ostatnia edycja:
Fruzka oby wszystko było ok. Nie rób nic a jak jutro się powtórzy to do gina.
Cytrynowa my dopiero z silki wychodzimy. Jutro nie rusze ręką. Juz mi omdlewaja.
Asch rosnij zdrowo :*

reklama
Witam się porannie:-)

Zapowiada się upał a ja w pracy. Na szczęście od 14 weekend:-) zaczynam się martwić ze znowu cykl bezowulacyjny mam. Temp stoi w miejscu narazie. Jak nic nie ruszy to już faktycznie trzeba iść do gina.

Postaram się zaglądać ale jak to w pracy. Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry