• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

1435903355710.jpg

Załączniki

• 1435903355710.jpg
    1435903355710.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Karola miłego dnia. Ja tez juz w pracy. Zaspalam godzinę ale i tak 6.45 byłam już. W 20 min się ogarnęłam. Nie pomogę z temp bo jeszcze się nie znam.

hej na szczescie jednorazowo się krew pokazała na papierze,ale i tak się martwie,R się powiedzmy nabija ze mi wszystko smierdzi a jak mówi jesteśmy w ciąży,to wczoraj jak wrócił to otworzył sobie piwo skwar jak cholerka to mu się chciało,to ja za te piwo i do zlewu.on co robisz???no jak to kochanie w ciąży jesteśmy to nie wiesz ze pic nie mozna???hahaah i tyle było po jego piwie:-Dniech się cieszy ze mu nic nie smierdzi,ani go nie mdli ale jak chce to mu cos przygotuje zeby kibelek obejmował:-)w koncu nasza ciąża:-pwiem wstrętna jestem ale dobrze mi z tym :rofl2:

a w zadnym wypadku bez alkoholowe drogie jest :-pubaw z niego miałam co nie miara heh.ja nie obejmuje jeszcze tylko mdli mnie.wczoraj sama chęc na piwo miałam pewnie dlatego na nim się zemściłam

Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę:

Urlop macierzyński trwałby dwa lata .... z pełnym wynagrodzeniem.
Opatentowano by lekarstwo na rozstępy.
Naturalny poród przeszedłby do lamusa.
Poranne mdłości byłyby narodowym problemem zdrowotnym.
Wszystkie metody antykoncepcji byłyby w 100% skuteczne.
Dzieci byłyby przetrzymywane w szpitalu aż do nauki samodzielnego siusiania.
Mężczyźni wcale nie uważaliby, że bliźnięta są takie słodkie.

to cos dla naszych Panów hahahaha
[h=3]1-3 miesiąc[/h] 1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zapijaj wódkę piwem bez zakąszania. Później dowiesz się, dlaczego.

2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad.

3. Do nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma.

4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej!

5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko.

6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy!

7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę.

8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta.

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania.

10. Trzy razy w miesiącu[h=3]3-6 miesiąc[/h]
1.Do brzucha przywiąż materac z wodą.

2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy zakładasz buty.

3. Śpij również z materacem. Jak to, jak? Na boku!

4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej.

5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody.

6. Na noc wypij litr wody i weź coś moczopędnego.

7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale.

8. Ciężko oddychać? Wietrz mieszkanie częściej - niektórym pomaga.

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś?

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj
chodź na badania do proktologa.

[h=3]6-9 miesiąc[/h]
1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut.

Gdy już organizm odmawia współpracy - wstań i szykuj się do pracy. Ojejku, odczuwasz kołysanie? Współczuję. Zaraz ci przejdzie.

2. Dolej wody do materaca.

3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy pij po szklance wody co godzinę.

4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień.
Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź pigułkę nasenną.

5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy.

6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź niesamowitym kochankiem!

7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona ma innego - bądź pobłażliwy.

8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wejdź w jej położenie - jej też jest ciężko!

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania.

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry