• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej ! :-)

Fruzka dobry tekst, uśmiałam się :-D mój wczoraj też piwko pił, ale nie broniłam mu, za dobra jestem :-)

Dzwoniłam dzisiaj do przychodni, i za tydzień mam spotkanie z położną :-)

reklama
Siedzą sobie w trójkę: marchewka, ogórek, penis i narzekają:
Marchewka:
- Moje życie jest do bani, jak tylko urosnę, biorą mnie, tną na kawałki i wrzucają do sałatki.
Ogórek:
- Ty masz do bani?! Wyobraź sobie mnie - jak tylko urosnę - biorą, przyprawiają i wrzucają na jakiś czas do słoika pełnego octu w którym czekam aż ktoś mnie wyjmie i wrzuci do sałatki!
Odzywa się penis:
- Narzekacie... za każdym razem jak ja urosnę, zakładają mi na głowę plastikowy worek, wciskają do ciemnego i ciasnego pomieszczenia i uderzają moja głową o ścianę, aż się zeżygam i stracę przytomność.

posikam się zaraz heheh

Witam kochane

Fruzka no powiem ci ze do 3 miesiaca by niedotrwali;-) co do krwi widzisz sama zaczelam sie boryjac z tym problemem, polozylam sie lozka i dzis bede lezala bo sie wczorajszym dniem martwilam...

Karola obserwuj moze jutro nastapi wzrost temp;-) &&&&&

Cytrynowa ktory ty juz masz dzien cyklu?

Milego dnia kochane;-)

Julia oni po tygodniu by wymiekli,w koncu się mówi ze faceci słaba płec,ja nie poleze zaraz musze jechać z młodym buty mu kupić bo kolejne zjadł.nie wazne czy kupie mu za 20zl czy za 200 dwa tyg i po butach,nie wiem co on z nimi robi

dzien dobry, mam dosc
fWN6QAA7
ktos uderzyl kamykiem w szybe od auta i nam peka! szyba do wymiany, kolejny wydatek, podejrzewam, ze to ktorys z dzieciakow, ktore biegaja kolo bloku, wczoraj widzialam jak czyms rzucaly w siebie, no i widocznie trafily w moje auto!!!​

Lux nie zrobiły tego specjalnie raczej. Ale na następny raz przepedz i mow żeby przy samochodach sie nie bawily.

Misiu no niestety ovu chyba nawet jednej nie ma.

Dziś znowu czuje mokro. Więc może niedługo zawita @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry