• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Boziu jak gorąco. W końcu wyszłam z tej nagrzanej puszki.

Luxi, nie zazdroszczę szkody. A z doświadczenia wiem ze szyba to nie mały wydatek.

Anula, no nie codziennie mierzylam. W międzyczasie byłam na tym weselu to zapomniałam i dopiero później zaczęłam regularnie. Tak myślę ze może cykle mi się wydluzyly bo ostatnie 2 miałam po 29 dni więc może ovu też mi się przesunela. A tu twój wykres jest obiecujacy:-)

mamuska

Załączniki

• 1435926938587.jpg
    1435926938587.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 67
a wczoraj jak szlam sie wieczorem przejsc z kolezanka, to na naszych oczach przewrocila sie lekarka z naszej przychodni, zahamowala przednim hamulcem i przekoziołkowała! zlamala zab, zdarla brode, usta rozwalila, ma zdarte kolana, rece, podarte ubrania, rower o dziwo caly, mnie az zmrozilo jak zoabczylam jak leci z tego rowera, zaraz bieglysmy jej na pomoc

reklama
Hejka :-)

Misia kochana ja tez uwielbiam buty i tez mam ich sporo:-). Ja mam rozmiar 39, a sandaly plaskie to 38. M sie smieje, ze ciagle je kupuje, a ja mu na to, ze kazde z nich pasuja do czego innego hehe:-D. A paznokietki piekne. A co do marzniecia to ja jestem zmarlzluchem strasznym, teraz jak goraco to ok, ale przy klimie marzne, wieczorami opatulona siedzie, bo jak chlodniej to juz nawet nie mowie jak poubierana jestem i wtedy wiecznie mi zimno, ale u mnie to problemy z krazeniem sa

Fruzka gratulacje dla kolezanki, ale maluszek spory, dzielna kobieta. Ja tez lubie sos tzatziki, a robie go jak cytrynowa czyli jogurt grecki, ogorek starty na tarce, czosnek, sol, pieprz:tak:

Mysia gratuluje bety:tak:. Fajne zdjatko :)

Lux z tym jedzeniem dzieci to dziewczyny maja racje. Ja mam wrazenie, ze w dzisiejszych czasach niektorzy rodzice nie przywiazauja do tego wagi i zeby miec z glowy to czesciej dzieci jedza fast foody lub zamiast obiady slodycze, aby nie plakalo, a potem dizecko wybrzydza, bo nie to nie tamto tlyko czekolada i cukierki. Jak bylam mala nie bylo zmiluj, mialam jedzenie na talerzu i mialam to zjesc, siedzialam poki nie zjadlam, plakalam, ale jadlam i do dzis jem prawie wszystko, a nawet wiecej roznych rzeczy, bo kiedys np szpinaku bym nie zjadla a teraz wcinam.:tak:

Karola mecz meza mecz:-D

Aschlee trzymaj sie dzielnie kochana i pisz z nami:tak:

Anula trzymam kciuki za efekty wykresu;-)

No jestem wreszcie, od rana nie mialam kiedy zajrzec, bo bylam na spotkaniach. Goraco, ale juz jestem z powrotem w biurze. Hehe firma chce mi zafundopwac kurs prawa jazdy, a ja wiecie kiedys mialam wypadek samochodowy powazny i potem strach, potem strach minal ale ani czasu nigdy nie bylo ani kasy na ten akurat cel, a teraz oni mi chca fundnac kurs i dac auto firmowe heheh. No bosko:-D
Wreszcie piatunio:-D
Dzis po pracy idziemy z M na randke ;)odpoczac po calym tygodniu ;)

Cytrynowa masz racje, ze Polacy to strasznie msciwy narod i jelsi ktos ma wiecej ni oni lub czegos sie dorobi to zaraz, ze albo ukrald albo co innego ...

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry