Hejka :-)
Misia kochana ja tez uwielbiam buty i tez mam ich sporo:-). Ja mam rozmiar 39, a sandaly plaskie to 38. M sie smieje, ze ciagle je kupuje, a ja mu na to, ze kazde z nich pasuja do czego innego hehe

. A paznokietki piekne. A co do marzniecia to ja jestem zmarlzluchem strasznym, teraz jak goraco to ok, ale przy klimie marzne, wieczorami opatulona siedzie, bo jak chlodniej to juz nawet nie mowie jak poubierana jestem i wtedy wiecznie mi zimno, ale u mnie to problemy z krazeniem sa
Fruzka gratulacje dla kolezanki, ale maluszek spory, dzielna kobieta. Ja tez lubie sos tzatziki, a robie go jak cytrynowa czyli jogurt grecki, ogorek starty na tarce, czosnek, sol, pieprz
Mysia gratuluje bety

. Fajne zdjatko
Lux z tym jedzeniem dzieci to dziewczyny maja racje. Ja mam wrazenie, ze w dzisiejszych czasach niektorzy rodzice nie przywiazauja do tego wagi i zeby miec z glowy to czesciej dzieci jedza fast foody lub zamiast obiady slodycze, aby nie plakalo, a potem dizecko wybrzydza, bo nie to nie tamto tlyko czekolada i cukierki. Jak bylam mala nie bylo zmiluj, mialam jedzenie na talerzu i mialam to zjesc, siedzialam poki nie zjadlam, plakalam, ale jadlam i do dzis jem prawie wszystko, a nawet wiecej roznych rzeczy, bo kiedys np szpinaku bym nie zjadla a teraz wcinam.
Karola mecz meza mecz
Aschlee trzymaj sie dzielnie kochana i pisz z nami
Anula trzymam kciuki za efekty wykresu;-)
No jestem wreszcie, od rana nie mialam kiedy zajrzec, bo bylam na spotkaniach. Goraco, ale juz jestem z powrotem w biurze. Hehe firma chce mi zafundopwac kurs prawa jazdy, a ja wiecie kiedys mialam wypadek samochodowy powazny i potem strach, potem strach minal ale ani czasu nigdy nie bylo ani kasy na ten akurat cel, a teraz oni mi chca fundnac kurs i dac auto firmowe heheh. No bosko

Wreszcie piatunio

Dzis po pracy idziemy z M na randke

odpoczac po calym tygodniu
Cytrynowa masz racje, ze Polacy to strasznie msciwy narod i jelsi ktos ma wiecej ni oni lub czegos sie dorobi to zaraz, ze albo ukrald albo co innego ...
Milego dnia:-)