cytrynowa_
Fanka BB :)
To ja juz nie wiem co Ci doradzic? Moze jakieś wzorki z jedzonka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamuska
Ty się nie denerwuj ! No co za kuzde Patola grr ...ale jestem wku***** masakra syna pobil taki szczyl jak gnoja dorwalam to ledwo sie opanowalam bo bym go chyba piznela o sciane.przylatuje mamusia patologia baba po 30stce bez zebow na kacu i wyzywa syna od bachorow jak ja nie wstane jak nie zamachne reki to kolezanka ktora jedyna wie o ciazy tylko mnie przytrzymala,powiedzialam tej su******ze jeszcze raz a ja i jej synalka zaj********i skonczy sie na policji ona dalej wyzywa itp to kur***kazalam zeby wstawic bo sepleni buuuuuuuuuu cala mnie nosi,ma 3 dzieci kazde z innej parafi i na mego bachor bedzie mowila o nie nie ze mna takie numery.nie dosc ze i tak jestem zawzieta to jeszcze w ciazy to platny zabujca by spierdzielal ode mnie teraz.masakra uspokoic się nie moge co za blac