• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

cytrynowa_ tak M. zaczął brać witaminy na poprawę, ale to tylko nieznacznie poprawia nasienie, o ile w ogóle. A on ma wszystko bardzo dużo poniżej normy..

julia, co jest ? :( 3mam kciuki.. :*

fruzka, masakra co za babsko.. masz rację donoś od razu, na takie osoby trzeba..

M. jest taki szczęśliwy tym in vitro.. ja mu mówię, że nie mamy się z czego cieszyć, a on wczoraj, aż płakał ze szczęścia wieczorem jak wypil..

Ja jestem trochę tym przerażona, najbardziej tymi lekami..

Ostatnia edycja:
reklama
Moniusia ważne że macie szanse na dziecko,R chcial isc do tej babki ale obaweiam sie ze by mogl nie wytrzymać jej faceta i by mu walną,ostatnio jeden koles dostal za syna bo cos mu na dekiel siadlo i chodzi w majtkach i krawacie i zaczepia dzieci a jak idziemy na cmentarz to najczesciej przy grobie swojej matki lezy nago i sie opala,a jego matka lezy kolo mojej wiec my musimy na to patrzec

Fruzka tak jak na razie nie wymiotuje ale muli czasem niemilosiernie.No i jem tylko to na co mam smak ( ostatnio to banany w ogromnych ilosciach) przez ten upaj jestem wykonczona.Bo i spie co troche ze dwie,trzy drzemki w ciagu dnia sa hihi
A Ty jak tam?

Julcia kochanie musi byc dobrze.Wszystkie trzymamy kciuki i czekamy az wrocisz z dobrymi wiesciami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry