• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Fruzka- ja zrobiłam prawko jak miałam 18 lat ale nie jeździłam bo auta nie miałam no i wiadomo w warszawie to autobusami . Potem z mężem mieliśmy ciężki wypadek, dachowalismy i strasznie się bałam potem za kierownicę usiąść. Minęło trochę czasu i juz 6 lat smigam. Tez będziesz śmigać :)

reklama
Jazza to do Ciebie było coś mi pół posta zjadło.
A wiecie czemu nie umiałam zdjęcia załączyć-bo ja nie korzystałam z aplikacji na telefon tylko przez przegladarke czytałam i pisalam - głupia ja ;)

ja juz po obiadku, mialam golabki, wczoraj bylam je robic u kolezanki i odpalila mi kilka,mam pod opieka dzis tylko Mateusza, zjadl jajo i ziemniaki, dziewczynki sa u babci na wakacjach, Jazza ja juz rece rozkladam, bo te dzieci jedza tylko czesc, jadyby tylko parowki jaja i zupki z paczki

Ja już też po obiedzie.. Dziś babcia moja przyrządziła.. A zrobiła coś co uwielbiam czyli kluski na parze z sosem borówkowym. No niebo w gębie. Nie ma to jak babcia :)

Mysia, normalnie jak siostry wyglądacie. Pięknie obie...

A dzisiaj sama samiuteńka jestem. M w pracy, ale obiecał że przyjedzie w sobote w nocy, ale teraz w okresie urlopowym to ciężko będzie o wolny weekend i tak wakacje przelecą raz dwa. Oby do września:)

Lux co za podłe gówniarze co z tego czy specjalnie czy nie kto madry kamieniami się rzuca a ty teraz bol kilka stów za wybryki,masakra.co rodzice nie tłumacza dzieciom co wolno co nie???no ntak kraina gier teraz jest,a moj syn rzadko gra zabraniam mu,mamy planszówki,na dworzu mini kort i w to graja z sąsiadami
Anula powiedz mi cos wiecej o ubezpieczeniu?chetnie swemu bym kupila takie
R namawiam zeby wolne na jutro wizal i na wek pod namiot ale gdzie tam przeciez musi byc w pracy buuuuuu a taka piekna pogoda

Hej kochane :)

Dzisiaj pojechaliśmy na wizytę do innego doktora-profesora i w sumie dał nam do zrozumienia jasno, że nic z tego nie będzie przez inseminacje.. i w sumie tylko po to możemy do nich podejść, żeby mieć program rządowy. A jeśli mamy możliwości poleca od razu ivf... Jednak :) ze mną wszystko ok, ale właśnie wyniki męża powiedział obniżają o wiele szansę na udaną inseminacje.. a na naturalne zajście nie ma szans, niby tego nie powiedział, ale dawał do zrozumienia... nawet powiedział, że lepiej żebyśmy zrobili inne badanie nasienia jakieś takie konkretne, bo takie złe nasienie może nawet powodować poronienia i ewentualne wady płodu.. :( ale mam nadzieję, ze wszystko dobrze będzie.. za jakieś kilka dni jak przyjdzie @ zaczynam brać tabletki anty.. i cała zabawa się zaczyna.. może na koniec sierpnia - wrzesień będę mogła się pochwalić... mam taką nadzieję... :)

jazza, super, że dają Ci takie możliwości, pewnie idź na prawko, nie zastanawiaj się! :) później będziesz mówić, że bez tego to jak bez ręki byłaś :-)

Ps. Aaa i zapomniałam, jestem magistrem ;D

Mysia młoda twoja mama.
Pięknie wyglądacie.

Jazza u mnie było podobnie. Tylko w pewnym momencie ojciec mówił ze jak nie jesteś głodna to nie jedz ale i kolacji nie będzie bo obiad nie zjedzony.
No ale u mnie rzadko sie zdarzalo. Bo mama od małego uczyła nas jeść wszystko. I nawet w ramach grozby było "bo nie dostaniesz kolacji". my z bratem to takie pulchne dzieci bylismy. Wydaje mi sie ze teraz więcej rzeczy nie jem niż kiedyś.
Prawko bierz jak daja. Dobra rzecz.
A randki zazdroszcze.

Lux zupki z paczki uzalezniaja. Maja Tak silne aromaty ze potem byc innego nie smakuje.
A próbowałas z nimi gotowac? Moze jakby same zrobiły cos to by lepiej jadly?

Fruzka jedz bez niego.

Moniusia a brał twój jakieś witaminy na nasienie?
I gratuluje magistra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry