• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Lux nie zrobiły tego specjalnie raczej. Ale na następny raz przepedz i mow żeby przy samochodach sie nie bawily.

Misiu no niestety ovu chyba nawet jednej nie ma.

Dziś znowu czuje mokro. Więc może niedługo zawita @

specjalnie czy nie, niewazne, sa puszczone samopas i nie pilnowane przez rodzicow, rok temu sasiad mial auto porysowane i doszedl, ktore dziecko bylo takie zdolne, widze, ze nic to gowniarzy nie nauczylo

Dzień dobry ...
Wróciliśmy ... skwar jest mega .... a ja czuję ze zaraz wykonuje .... pyralyscie o wyjazd .. mieliśmy sprawe do załatwienia a wracając za jechaliśmy do Gdańska i na Hel- wyspa bossska, zakochalam się w tym miejscu ....

Lux haa i dlatego moje dziecko jest ubezpieczone w razie gdyby narozrabial nie koniecznie umyślnie a np. Rowerem zarysowal auto komus czy cos ....

Cytrynowa ktory dc ?bo u ciebie długie nie ?

Fruzka oby to się nie powtorzylo ....

Mysia i jak beta ?

Ide was nadrobic ....

Karola a ty codziennie mierzysz ,? Bo chyba nie .. moze ovu to ten spadek właśnie 1.07 ? Bo potem ciut do gory ....

U mnie rośnie ... zobaczymy
uploadfromtaptalk1435919836217.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435919836217.jpg
    uploadfromtaptalk1435919836217.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 47
Anula 53:) mam nadzieję że teraz Przy regularnym castagnusie sie ureguluje.

Jestem gotowa na dostawę. Powinni być w środę ale strajkuja francuzi na kanale i jest lekka obsuwa ;) leciutka.

Anula takie ubezpieczenie masz rację. Grosze kosztują a potem w razie potrzeby nie ma problemów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry