Luxuorius
Moderatorka
Jestem kto pytał ...
Eee z tą oszustka niezla przesada - chora chyba albo co .
i wez tu wstaw fotki dzieci lub cos jak takie wlaza i oszukuja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem kto pytał ...
Eee z tą oszustka niezla przesada - chora chyba albo co .
Noo lipa ... ja jestem w szoku ! I na zamkniętym była noo bo kto mógł wiedzieć .... normalnie nie ujezdzami wez tu wstaw fotki dzieci lub cos jak takie wlaza i oszukuja
Noo lipa ... ja jestem w szoku ! I na zamkniętym była noo bo kto mógł wiedzieć .... normalnie nie ujezdzam
Cytrynowa ... przykro mi z powodu śmierci brata ...wiem co czujesz ! Moj zginol mając lat 19 a stalo się to w 2009 roku ... tęsknie; mysle i czekam aż wróci ... nie wierze poprostu ... tamten czas to istny koszmar ... a wizyty na cmentarzu traktuje jako obowiązek wiem ze musze isc;zapalic znicze, wstawić kwiaty ... i poprostu wypieram myśl o jego śmierci bo tak mi lzej

Moze to nie przez ostre [emoji12] ?wlasnie zaliczylam rzyganko, o jaaaa, cos mi ostro zaszkodzilo![]()
Moze to nie przez ostre [emoji12] ?
juz wczoraj taka jakas slaba bylam