Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lux lody ooo ja mam chec na wloskie,a to 20km najblizej ode mnie..Misia to czekam na fotke jak Ci wyszlo :-)
brzuch mnie napierdziela i to jak aż po krzyż ciągnie,chciałam do ginek dziś to nikt nie odbiera :-(
Aschlee nie pojade szpital u nas to rzeznia masakra jakas po za tym dzis nie zrobią usg bo przez=cież już wek jest wiec dopiero w poniedziałek,szpital jest straszny pracowałam w nim tylko na innym oddziale wiec wiem jak tam traktują pacjentów.Wroci R to sprobuje gdzies prywatnie jechać.jest 4 ginek w okolicy 2 normalnych i 2 konowałów,jeden z nich z synem stwierdził że zarodek jest nie żywy ja do niego chyba Pan chce nie zyc a on oooo jest serce,a drugi to kogo nie badał ze znajomych odrazu krwawily.a z lekow nic nie biore nic nie mam.
lody mmmmmmmm Lux wez podeslij mi wloskie z bakaliami plisssssss
cos Ty Lux ja wstaje i wtedy yyyyyy co na obiad zrobic??i tak codziennie dzis na szybko spagetti zrobilam