Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hey kochana .... w dniu @ pojawilo się krwawienie ale trwało dzien i przeszlo w plamienie, wczoraj powtorzylam test-pozytyw, lekarz prywatnie;jest pecherzyk,leki, lezenie i czekanie bo nie wiadomo skąd krwawienie .... w piątek kolejna wizyta ... takze jakoś nie zbyt kolorowo .... wczoraj wieczorem to juz mi się poplakalo trochę -nie mam już sily na to wszystkoHej
Anula jak sie czujesz?;-) testowalas jedscze raz? Kiedy masz wizyte u gina?
Mocno tobie kibicuje&&&&&&&&
Pozdrowienia dla Was kochane
Hey kochana .... w dniu @ pojawilo się krwawienie ale trwało dzien i przeszlo w plamienie, wczoraj powtorzylam test-pozytyw, lekarz prywatnie;jest pecherzyk,leki, lezenie i czekanie bo nie wiadomo skąd krwawienie .... w piątek kolejna wizyta ... takze jakoś nie zbyt kolorowo .... wczoraj wieczorem to juz mi się poplakalo trochę -nie mam już sily na to wszystko
Hej spróbuję was doczytać zepsułam modem więc korzystamz tel JULKA jak ssie czujesz ?
no nie wiesz, ze my tez mamy domy w Meksyku i Chicago, no nie wiesz?Usiadłam na niego muszę kupić pewnie nowy kur wpadłam jaką laska bogata domy za. Granicą wow ha ha
R bierze się za czyszczenie ścian syfon w całym mieszkaniu .zapraszam na kawę was i do pomocy :-) :-))

To kiedy zapraszacie nas na kawę ;-),?no nie wiesz, ze my tez mamy domy w Meksyku i Chicago, no nie wiesz?![]()