Luxuorius
Moderatorka
Lux ja jestem non stop. Na tel. Tylko wtedy nie widac że jestem.
oszz Ty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lux ja jestem non stop. Na tel. Tylko wtedy nie widac że jestem.

Luxi, co ty chcesz. Laska z ciebie:-)
Hejka:-)
Lux czekam na te pyzuchy zatem kochana:-)
Fruzka kiedy ja mam czas na przytulano? Kochana na to czas znajde zawsze spokojnie, mogę nie mieć czasu na jedzenie, ale na sex always
Karola a może test klamie
A na temta wagi to ja się już wypowiadałam, nie wierze w diety, bo po nich prędzej czy pozniej waga powraca jak się zaczyna jesc normalnie, ja jem wszystko, ćwiczę , jestem non stop w ruchu i na kolacje jadam owoce. M mowi ze mam strasznie kościsty tylek, a ja dot ego doda wystające obojczyki, wystające kosci miednicy i z racji ćwiczeń i tego, ze kiedys gralam w tenis mam muskuly takie, ze mojego M zawstydzam hehe.;-)
Lux tak trzymaj ze spadkiem wagi
Fruzka oj to niedobrze z tym niedosłuchem, ale trzymam kciuki za malego
Lux tez potrafie cala pizze sama zjesc
Jak ktoras chce to i ja się pisze na fb, tylko niech da znac. Ja jestem tam bardzo rzadko, ale mam hehe;-)
Dopiero teraz do Was zagladam taki miałam dzis zapiernicza od rana, ze z pusta taczka latalam, bo nie było kiedy ladowac heh;-)