• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
nie mam weny na pisanie,wczoraj odwiedzilam 3 ginek zaden mnie nie przyjął prywatnie miejsca na przyszły tydz zajebiscie,dzis dzwoniłam do swojej bo ze urlop ma to moze akurat prywatnie przyjmuje jasne brak miejsc,mowie jej w czym rzecz a ona ze na ip jechac bo pewnie poronić mogę,rozwyłam sie do tel no ku,,,,,to chyba tym bardziej mnie powinna wcisnąć tym bardziej ze ona za wizyte bierze 200zl to nie mało.i ch......... wychodzi na to ze musze czekać do czwartku bo na ip mowilam jej ze bylam i mnie olali to po co znowu pojade????bede plackiem leżeć nie mam wyjscia.najgorzej boli w nocy a na domiar wszystkiego mlody lezy z 39st gorączką.dobić mnie tylko dziś

Lux to wlasnie mojej lekarki slowa przez tel.moj szpital jest 20km z tąd następny 100km.zdziwiła mnie jej reakcja,a pytanie Ewelinko a skąd wiesz że w ciąży jestes?? bo kur zrobiłam 6 testów i okres spoznia mi sie 22 dni dlatego wiem!!!!!!!po za tym grypa żoładkowa nie działa tak że po myciu żebów kocham sie z wc bo pasta mi smierdzi.

U mnie tez tak podchodza w zeszlej ciazy jak bylam to mowila mi ze wstystko ok a jak zapytalam kiedy mi Karte ciazy zalozy to mi powiedziala ze na razie nie bo poronic jeszcze moge to nie wie czy sie oplaca :/
Niektorzy lekarze to po prostu debile w gonitwie za kasa a pacjentow w dupie maja

Fruzka kciuki zeby bylo dobrze &&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry