• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Rany Fruzka co za ciul a nie lekarz...podziwiam ze mu nie odwinelas za ten tekst...
Biedna pogadaj z mezem i niech cos mysli...
Tym bardziej ze mowisz nospa nie pomaga...teraz musisz lekarza szukac bo tamta tez pojechala po calej linii...
Nie wiem moze prywatnie?

Hej hej:-)

Luska kochana wspolczuje infekcji, zagladaj czesciej i glowka do gory nie dolkujemy. Trzymam kciuki za owocne wyniki staranek:tak:

Cytrynowa co do tych autobusow to oni dzialaja 1:0, zalamka. U nas jest tak, ze jak sa mrozy to grzeja ledwo co, a jak cieplej to na pelen gwizdek, ze czlowiek sie dusi, okien otworzyc nie mozna, bo to niby klimatyzowane autobusy i najchetniej czlowiek rozebralby sie do majtek i stanika, ale sie hamuje ze wzgledu na wspolpazsazerow heh;-)

Misia bardzo dobrze, ze bierzesz z zaskoczenia swojego M hehe, ale tak jest najlepiej, bo sie nie bedzie spinal;-)

Lux firanka mi sie podoba:-)

Fruzka no szok z tymi lekarzami i z tym szpitalem:wściekła/y:, ja bym to naglosnila, bo tak kurde byc nie moze, musisz byc przyjeta, a oni olewaja, tragedia:no::eek:. A tamtemu lekrzowi jakby mi tak wypalil to bym w pysk wyjechala i jeszcze kopa w tylek dala i wykastrowala golymi rekoma...a potem do sadu podala za zniewage... co to za ludzie???:wściekła/y: Trzymam za Ciebie ogromne kciuki

Aschlee kochana szkoda slow na tych konowalow, czlowiek sie boi im powierzyc wlasne zdrowie, a juz o ciazy nie wspomne

U nas dzis piekna pogoda. Zabieram sie powoli za prace;-)

Milego dzionka:-)

fruzka, 3mam kciuki. To już jest jakaś masakra z tymi lekarzami. Cholera jasna i właśnie czasem nie ma różnicy czy państwowo czy prywatnie. Powinna Cię wcisnąć bez gadania!! Tak jak moja dentyska, grafik zajęty, ale jak boli mówi proszę przyjechać za pół godz. Trudno ktoś poczeka, ale chyba zdrowie, w Twoim przypadku ŻYCIE jest najważniejsze! Włos się na głowie jeży naprawdę.. ;( 3mamy kciuki..

U mnie też pogoda śliczna :) tzn. za gorąco ;p
W piątek być może zaczynam zastrzyki w brzuchol :) mam nadzieję :) cieszę się niesamowicie :)

Dzień dobry

Jazza o widzisz to bialostocki pks dziala tak samo. Jak jeszcze w pl byłam i dojezdzalam pksem to oni też taka politykę mieli.

Moniusia no widzisz dentysta niby tylko od zebow Ale z bolem zawsze chce pomóc i wciska gdzie się da.
A ginekolog juz nie wcisnie bo po co. A niby skladal przysiege

hej dalej jestem w dwupaku..jutro wizyta na 9mam być,prywatnie nawet w tym piepszonym powiecie są kolejki.kolezanka dala mi nr do murzynki jakies,bierze 100zl za wizyte bez usg masakra jak oni sobie liczą. R nie wiem albo udaje ze go to nie rusza albo nie chce mi pokazać tego,jak wczoraj z nim rozmawiałam to wiecie ??jakby nie o jego dzicko chodziło..nie poznaje go.zrobil obiad za mnie wieczorem posprzatał zlozyl pranie zebym nie miała nic do roboty dziś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry