• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
cytrynowa mowilam,na kase chorych w powiecie jest ich 4 tylko.nie wiem co robic chyba z nerwów zaczyna mnie gorzej boleć,maly goraczkuje i nawet nie mam zabardzo jaklezec bo ciągle mamo to mamo sramto.

moja ginek zawiodla mnie na calej lini,ona 1 ciąże mi uratowała kiedy inna powiedziala czekac na krwawienie,a teraz taka olewka,jakby jakies starej kur****y nie mogla przepisac za mnie na czwartek.nie mam co z mlodym zrobic bo bym pojechala na ip i dzis nie pozwolila z kwitkiem odejść ale jak mnie zostawią to mlody musi mieć opieke,a R się nie nalezy na niego wolne bo to nie jego syn,a babka mlodego jak dowiedziała się o ciąży to za ch***ja z nim nie zostanie. sioste mam ponad 50km ode mnie,druga mam na miejscu ale pracuje i jestem w czarnej dupie. R ma takiego szefa ze nie da mu urlopu od tak od ręki

Lux nie wiem nie mam pojecia.........zaraz R bedzie to pogadam z nim,moze szef zrozumie ze jego kobieta musi byc w szpitalu.tylko tam sa beznadziejni lekarze........ jeden Pan S no kur........ morde drze na kobiety a jak bada to po lokieć i co Panią boli jak dawała pani chlopu to nie bolalo???pamietam ten tekst do dzis jak lezalam na podtrzymaniu z synem

reklama
Fruzka nawet nie wiem jak Cie pocieszyc :no: slowa lekarza byly karygodne a zachowanie lekarki bezczelne i jak tu ufac lekarzom? jak miec poczucie bezpieczenstwa? oby Twoj wolne dostal i jakos to sie bezpiecznie skonczylo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry