• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Ja tez mieszkam w totalnej dziurze ale kolo kazdej dziury musi byc jakies miasto hihi cos sie wykombinuje [emoji106] ja tez jezdze do swojego ginekolga baaardzo daleko ale stwierdzilam ze dla ciazy warto sie przemeczyc bo wizyty i tak co 2 tyg czasem co 3tyg wiec to jeden max dwa wyjazdy w miesiacu...

Przeciez to nie do pomyslenia zeby lekarze zostawili ja bez pomocy w ciazy...od tego SA szpitale zeby w naglych wypadkach pezyjac....a lekarka to juz wogole brak slow...ja jak pojechalam do swojego sie zarejestrowac i baba z recepcji mu powiedziala ze po poronieniach i w ciazy to kazal czekac i w tym samym dniu mnie przyjal bo wiedzial ze na pewno sie denerwuje...dlatego nie pojmuje zachowania tamtej francy

Ostatnia edycja:
czesc, ja skonczylam piec kuraka, dzieciaki oczywiscie tego nie chca, bo to bleee i dostana trzydniowy rosol za to, bo sil mi brak :wściekła/y:pogoda ladna, pranie robie, Tomek szedl na fuche, mnie czekaja zakupy po pracy i jeszcze musze isc umyc wloski :biggrin2:

hej dalej jestem w dwupaku..jutro wizyta na 9mam być,prywatnie nawet w tym piepszonym powiecie są kolejki.kolezanka dala mi nr do murzynki jakies,bierze 100zl za wizyte bez usg masakra jak oni sobie liczą. R nie wiem albo udaje ze go to nie rusza albo nie chce mi pokazać tego,jak wczoraj z nim rozmawiałam to wiecie ??jakby nie o jego dzicko chodziło..nie poznaje go.zrobil obiad za mnie wieczorem posprzatał zlozyl pranie zebym nie miała nic do roboty dziś

ja place za usg plus pekna wizyta 150 zl, a on sie napewno przejmuje tylko nie umie tego okazac

Helloł. Co tam dzisiaj?
Fruzka- i co dostałaś się do lekarza czy może Ci przeszło?
Ja chodzę na NFZ do araba. Cioci prowadził dwie ciążę i była zadowolona. Od położnej usłyszałam ze jak będę mieć skomplikowana ciążę to mnie odesle do przychodni przyszpitalnej bo sam nie bardzo juz chce takie prowadzić. Moja przyjaciółka po przejściach z NFZ poszła prywatnie. Wybrała sobie lekarza który robił jej usg genetyczne na prowadzącego i ktory pracuje też oczywiście w szpitalu.
Na razie się nie martwię tym jakby co znam bardzo dobra położna to mi podpowie. Żeby tylko zajść.

do jutra już wytrzymam mieszkam w totalnej dziurze,lekarze sa w miescie 20km odemnie i obdzwonilam wszyskich po za kuzmińska i wrońska bo to nie lekarze tylko rzeznicy.zobacze co jutro mi powie a jak cos to do murzynki prywatnie pojde ale finansowo to się spluczę jak bez usg 100 to z usg kolo 200 pewnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry