Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej hej:-)
Luxi u nas sie robilo przetwory i soki z truskawek i wisnie i powidla ze sliwek, ogorki kiszone i konserwowe, papryke konserwowa i saltke z ogorkow (tylko inna bo ogorki, cebula, koperek i natka pietruszki, ocet, cukier, sol i pieprz. Potem robilismy mniej, a od kilku lat w ogole, ale obiecalam sobie, ze to zmienia i od nastepnego roku zonowu zaczne, bo uwielbiam konserwowe i kiszone bardzo
Ja dopiero do biua dotarla, zalatwialam sprawy w urzedach, mam juz numer uprawniajacy mnie do kursu na prawo jazdy, wiec teraz kierowcy strzezcie sie nadchodze hehe:-), bylam w ZUS i Urzedzie skarbowym, zalatwialam sprawy sluzbowe, ukrop jak cholera, teraz cos zjem i do pracy rodacy, ale ten cza leci...
Milego dnia:-)
wiecie jak sie dzis usmialamcorka szwagierki mowi do mnie: ciociu wiesz, ze jedna pani jechala z panem motorem, spadl jej cukier i spadla podnoszac te paczki...mowie co ona gada...ide do tesciowej i ona mowi: nie wiesz jak pani G. sie czuje? mowie, ze nie a co jej jest? no jechala z mezem i cukier jej spadl i zemdlala mu z motoru podczas jazdy... zobaczcie jak sobie to dziecko wytlumaczylo
tesciowa to sie poplakala ze smiechu![]()
Zobacz załącznik 704397 podoba sie Wam ten portfel?
Ja mam czerwony portfel ale czy to prawda ze pieniadze sie go trzymaja to nie wiem

normalnie tropiki...