• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Lux- nie będzie wyjścia, mam nadzieje ze znajdę coś szybko.
Najbardziej mnie boli to ze nigdy nie byłam bezrobotna. Juz od liceum pracowałam. Potem na studiach i od razu poszłam do pierwszej pracy która zmieniłam na tą. 31 skończyłam wtedy jedna a 1 zaczęłam nowa. Jakoś nie mogę sobie z tym poradzić.

reklama
Anula wiem, ze nie maja niani po mnie, on jest w domu, pracownikow samopas puscil na roboty, ona po ludziach wydzwania, ze taka niedobra jestem sucz..
Misia, zycze bys szybko prace znalazla :-)

Misia narazie od listopada na pol etatu i grudzien tak samo, bo bede sie uczyc tych produktow (pily, kosiarki, lancuchy itp) a od stycznia juz normalnie caly etat, przyznaje, ze na koncu pracy ja juz wysiadalam :( nie bede klamac, ze usmiechalam sie i udawalam, ze lubie ta prace....cos sie stalo z dzieciakami, ze przestaly mnie sluchac, brzydko sie odzywaly, nawet nie bede powtarzac tych slow, a jak im mowilam, ze cos zlego sie z nimi dzeje, to uslyszalam, ze wymyslam, bo przeciez one dojrzewaja i itp. taaa jasne 7 letnia dziewczynka wytykajac jezyk dojrzewa?! raczej jest bezczelna i rozwydrzona... i tyle

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry