• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Juz po. Mam policystyczne jajniki wedle usg. Dostałam dupka i clo. Na 2 miesiace żeby zobaczyć czy coś będzie się działo.
Jako że jestem daleko nie moze inaczej pomóc.
Mam wspolzyc często. Bez patrzenia na dzień cyklu.

Hej dziewczynki, dzięki za &&&..

Wzięłam cuda ze sobą.. ale pani dr powiedziała, że nie jest za dobrze. Niby są na tym etapie co trzeba, ale tak jak dziewczyny z ivf mówią to tak nie bardzo .. przynajmniej jeden trochę rokuje..

Mam nadzieję, że chociaż jeden ze mną zostanie..

No nic może pod moim sercem ruszą :)

Hej dziewczynki, dzięki za &&&..

Wzięłam cuda ze sobą.. ale pani dr powiedziała, że nie jest za dobrze. Niby są na tym etapie co trzeba, ale tak jak dziewczyny z ivf mówią to tak nie bardzo .. przynajmniej jeden trochę rokuje..

Mam nadzieję, że chociaż jeden ze mną zostanie..

No nic może pod moim sercem ruszą :)

Trzeba wierzyć ze sie uda ;)
Przecież wiara czyni cuda ;)

Trzymam kciuki ;) za 2 tygodnie będziesz pokazywac mam piekne krechy

No i sobota już prawie za nami :)

cytrynowa: przynajmniej coś niecoś wiesz po tym usg. Zobaczysz jak zadziała clo i dupek. Może po tym organizm dostanie przyspieszenia i zaraz w ciążę zajdziesz :D Oooo hybrydka nowa, jaki kolorek? :D

lux: to wypełnianie chyba najfajniejsze :D Cudownie móc urzadzać sobie miejsce do życia tak jak człowiek chce i sobie wymyślił :) Jak się czujesz? Żołądek nadal boli? Mam nadzieję, że lekarz coś zaradzi. W dzisiejszych czasach to trudno się tak na prawdę nie stresować...bo ciągle coś :/

moniusia: organizm ludzki jest pełen niespodzianek kochana :) Trzymam mocno kciuki! Mocno!!! Odpoczywaj trochę przez weekend ;) Kiedy można test robić po transferze?

sikulinda: musisz się w takim razie obserwować i badać. Grunt to dobra diagnoza i leki. A później z górki :) Będzie dobrze, zobaczysz. Kupiłaś lakier? :D

aschlee: eh wcale się nie dziwię kochana, że się boisz :( Szkoda, że te bóle tak cię długo męczą. Najważniejsze oczywiscie, że z dzieciątkiem wszystko dobrze. Mam nadzieję, że jednak w końcu odpuszczą, żebyś mogła poczuć się lepiej. Czwartek już blisko i szybko zleci. Trzymaj się.

Mhmmm ugotowałam na kolację gar fasolki szparagowej! Ale pychotka!!! :) Zostało trochę na jutro, będzie do obiadu.

Dobranoc dziewczyny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry