• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej laski,

ale u mnie duszno :/ Od rana taka duchota, że trudno oddychać. Ciekawe czy będzie lało...deszcz by się przydał, oj bardzo.

sikulinda: oj tak, weekend za szybko minął. Kuzynka widzę trochę ci podniosła ciśnienie :) Ryby w diecie to dobra sprawa :) Co do pobytu w Czechach/Słowacji przy termach to nie pomogę, bo nie byłam nigdy :/

misia: oj faktycznie przykro jak tak musisz słuchać o szczęściu, kiedy samemu jest się w kłopotach :/ Mam nadzieję, że ostatecznie jednak nie chwyciłaś śruborkętu i nie zrobiłaś krzywdy koleżance :D

lux: fajnie, że tak twój facet poczucie humoru ma :D Rozbawić i ciebie i ludzi na dożynkach to niezły wyczyn :D:D:D Zdolniacha :D Mhmmm spagetti! Ja na obiad miałam tortille faszerowaną warzywami (to co znalazłam w lodówce ;)).

jazza: pokaż kieckę, pokaż kiecke!!! I kup, a co :D Pewnie, że kup :D Będzie sukienka, będzie data :D:D:D

cytrynowa: faktycznie na dobrego lekarza trafiłaś :) Teraz to chyba musisz po prostu poczekać i zobaczyć jak clo zadziała na ciebie :)

Gołąbki też uwielbiam. Jak robię to jem je przez tydzień i nie mam dosyć :D A robię i gotowane i pieczone. I te i te dobre :D
Rozrobiłam na szybko ciasto na naleśniki, usmażę wieczorkiem to będą na 2 dni obiadów, a może i na 3. Zobaczę ile wyjdzie. Jutro będą na słodko, a w środę zrobię do nich farsz warzywny. Tyle możliwości jest zawsze z naleśnikami, że trudno mi się zdecydować :P

reklama
Jugoslawa liczę ze te opinie sa od ludzi a nie nabijane przez nich. No ale w przychodni widzialam mnóstwo zdjęć dzieciaczkow i podpisy z podziękowaniami. Pięknie to wyglada.

A ja golabki najbardziej lubię w skorkach z kurczaka ;)

Hej laski,

ale u mnie duszno :/ Od rana taka duchota, że trudno oddychać. Ciekawe czy będzie lało...deszcz by się przydał, oj bardzo.

sikulinda: oj tak, weekend za szybko minął. Kuzynka widzę trochę ci podniosła ciśnienie :) Ryby w diecie to dobra sprawa :) Co do pobytu w Czechach/Słowacji przy termach to nie pomogę, bo nie byłam nigdy :/

misia: oj faktycznie przykro jak tak musisz słuchać o szczęściu, kiedy samemu jest się w kłopotach :/ Mam nadzieję, że ostatecznie jednak nie chwyciłaś śruborkętu i nie zrobiłaś krzywdy koleżance :D

lux: fajnie, że tak twój facet poczucie humoru ma :D Rozbawić i ciebie i ludzi na dożynkach to niezły wyczyn :D:D:D Zdolniacha :D Mhmmm spagetti! Ja na obiad miałam tortille faszerowaną warzywami (to co znalazłam w lodówce ;)).

jazza: pokaż kieckę, pokaż kiecke!!! I kup, a co :D Pewnie, że kup :D Będzie sukienka, będzie data :D:D:D

cytrynowa: faktycznie na dobrego lekarza trafiłaś :) Teraz to chyba musisz po prostu poczekać i zobaczyć jak clo zadziała na ciebie :)

Gołąbki też uwielbiam. Jak robię to jem je przez tydzień i nie mam dosyć :D A robię i gotowane i pieczone. I te i te dobre :D
Rozrobiłam na szybko ciasto na naleśniki, usmażę wieczorkiem to będą na 2 dni obiadów, a może i na 3. Zobaczę ile wyjdzie. Jutro będą na słodko, a w środę zrobię do nich farsz warzywny. Tyle możliwości jest zawsze z naleśnikami, że trudno mi się zdecydować :P

w sobote mialam tortille, ale kuraka usmazylam do niej, plus surowka i sosiki miami!!! a nalesniki robie dobre z kurakiem, cebulka i zoltym serem plus sosiki

cytrynowa: samo to, że ma duże doświadczenie i pochodzi z lekarskiej rodziny zajmującej się niepłodnością i ginekologią to już wielki plus :) Gołąbki w skórkach kurczaka? Jak to? Zapieka się je czy gotuje? Dużo skóry chyba potrzeba na to?

lux: też lubię żółty ser dawać do farszu naleśnika :D Czasem daję fetę albo mozarelle.

cytrynowa: samo to, że ma duże doświadczenie i pochodzi z lekarskiej rodziny zajmującej się niepłodnością i ginekologią to już wielki plus :) Gołąbki w skórkach kurczaka? Jak to? Zapieka się je czy gotuje? Dużo skóry chyba potrzeba na to?

lux: też lubię żółty ser dawać do farszu naleśnika :D Czasem daję fetę albo mozarelle.

oj ja uwielbiam mozzarelle :-D

Hej hej:-)

Misia będzie dobrze zobaczysz:tak:

Sikulinda jak ja zdobede to cyknę fotke, w sklepie online już jej nie ma, a w sklepie gdzie bylam wczoraj nie ma mojego rozmiaru, coz poszukam jeszcze w innym;-)

Cytrynowa anty niestety potrafią namieszać, ale dobrze, ze ten lekarz ma takie dobre opinie, wiec będzie dobrze:tak:

Jugoslawa kochana u nas tez deszcz by się przydal, a kiecka jak marzenie, prosta biala, plisowana, krotka, a na gorze ma drobna siateczke i ozdobiona niby-diamencikami:-D. Golabki tez uwielbiam i naleśniki, zrob kochana z pieczarkami- pycha albo z s erem feta i szpinakiem, czosnkiem, mniam:-D

U nas dzis zbiera sie na deszcz, ale czy popada nikt tego nie wie, przydaloby sie.. No i w stolicy zycie wraca do normy, korki, korki, korki hehe;-)
Faszeruje sie kawka i ciachem i do roboty;-)

Milego dzionka:-)

reklama

Kupuje sie w u rzeznika skory z calego kurczaka. i zamiast kapusty zawijasz w ta skorke. i potem mozna zapiekac. ale moja mama w garnku na gaz stawia i dusi. :) Mniami sa

Jazza o deszczu wczoraj slyszalam. maja byc juz w zachodniej pl.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry