• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
lux: ja na wspomnienie pogrzebu swojej babci mam łzy w oczach :/ Tutaj to chyba tylko mijający czas przynosi ukojenie w jakiś sposób. W takich sytuacjach dozwolone są przeróżne reakcje, więc nie bój się kochana. Zawsze możesz coś uspokajającego wziąć przed. Tulam.

U mnie pracowity weekend...dlatego minął tak szybko. Czekam na @, wizytę u gin mam w przyszłym tygodniu, żeby podejrzeć jajniki i sprawdzić czy będę jaja rosły :D

lux: ja na wspomnienie pogrzebu swojej babci mam łzy w oczach :/ Tutaj to chyba tylko mijający czas przynosi ukojenie w jakiś sposób. W takich sytuacjach dozwolone są przeróżne reakcje, więc nie bój się kochana. Zawsze możesz coś uspokajającego wziąć przed. Tulam.

U mnie pracowity weekend...dlatego minął tak szybko. Czekam na @, wizytę u gin mam w przyszłym tygodniu, żeby podejrzeć jajniki i sprawdzić czy będę jaja rosły :D

wiem, ze musze to przetrwac, jakos chyba dam rade :no: ktory masz dc?

Hej kochane:-)

Lux przykro mi kochana, przytulam mocno do serducha, ja nie mam już zadnego dziadka

Moniusia oczywiście kochana, ze los w końcu nam to wszystko musi wynagrodzić i wynagrodzi zobaczysz, wkurza to, ze czasem trzeba długo czekac i swoje przezyc i wycierpieć, ale potem nagroda będzie piekna, a los i tak już nas nagrodzil dając nam cudownych facetow, bo bez byłoby ciężej, nie?;-)

Aschlee kochana oj skurcze nawiedzają Ciebie, ale mam nadzieje, ze będą lagodne i rz adkie, trzymam kciuki za czwarteczek:tak:

Jugoslawa kochana trzymam kciuki za pracujące jajniki;-)

Witam się poweekendowo, weekend minal raz dwa, bo jak zawsze pracowity, wiec nawet nie zauwazylam, ze pogoda była brzydka:-p. Mam pelna glowe pomyslow różnorakich, zobaczymy ile z nich zrealizuje hehe;-), ale ja uparta i praca do przodu, wiec kto wie heh. Zaczelam myslec o studiach podyplomowych, ale gdzies za rok. W pracy mam mnóstwo pomyslow i zapal, wiec zobaczymy, które z nich zostaną wcielone hehe. Wczoraj typowo polski obiadek zrobiłam, czyli ziemniackzi, kalafior z buleczka, surowka oraz kotelty schabowe i na zyczenia domownikow szarlotka reaktywacja:-D.Trza korzystac z dpobrodziejstw natury;-)

Dzis z rana okresu dostałam, ehh no coz, wiec kolejny termin na 12.10.

Milego dzionka:-)

reklama
Jazza francowata @...czy ktos ja zapraszal?

Mmmm szarlotka juz czuje jej zapach i smak.Ja dzis planuje zrobic schaboszczaki z ziemniaczkami i mizeria :) a smska mam na barszczyk czerwony

Skurcze teraz na szczescie juz zadziej.Najczesciej jak schodze po schodach.No coz pora chyba sie przyzwyczaic :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry