Luxuorius
Moderatorka
Misia ja tez dostalam dzis zaproszenie na Kierownika DOK, ode mnie 14km, a Ty na jakie stjanowisko? I gdzie w Wawie, bo ja na Ciolka w Ladytime
ooo widze, ze nie tylko u mnie zmiany na tle pracy, super Madzia!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Misia ja tez dostalam dzis zaproszenie na Kierownika DOK, ode mnie 14km, a Ty na jakie stjanowisko? I gdzie w Wawie, bo ja na Ciolka w Ladytime
Madziolina gratulacje. Ja wolę nic nie mówić no to dopiero rozmowa. Jest 10 kandydatów. Wiec mam tylko 10 % szans ale po prostu ciesze się ze coś ruszyło.
Hej laski,
jazza: studia podyplomowe ciekawa sprawa. Jak się pracuje i robi coś pod pracę to można od razu wiedzę wcielać w życie, a to fajne. Może pracodawca dofinansuje nawet![]()
aschlee: ooo nagle nabrałam ochoty na mizerię! Mniaaaaaaaaaaam! Cieszę się, że skurcze odpuszczają i rzadziej męczą. Schodzenie ze schodów to mocno obciążające jest, wiec pewnie dlatego...A jak się czujesz poza tym?
misia: z takiego świeżego mięska to schabowe pierwsza klasa! Ehhh też znam sporo przypadków, gdzie dziewczyny zachodziły za 1 razem...Pozostaje wierzyć, że i nam niedługo się uda. A pewnie, uda się i tyle!
Powodzenia na rozmowie
moniusia: jak się miewasz?
madziolina: no hej hejPowodzenia na rozmowie
![]()
lux: współczuję piersi wrażliwych :/ Mam podobnie teraz :/ Ale powinno ci już minąć skoro po @ jesteś. Może na dniach ustąpi.
Zimno, zimno, zimno! Też zrobiłam szarlotkęTrzeba korzystać z sezonowych owoców
A co
![]()