• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej laski,

jazza: studia podyplomowe ciekawa sprawa. Jak się pracuje i robi coś pod pracę to można od razu wiedzę wcielać w życie, a to fajne. Może pracodawca dofinansuje nawet :D

aschlee: ooo nagle nabrałam ochoty na mizerię! Mniaaaaaaaaaaam! Cieszę się, że skurcze odpuszczają i rzadziej męczą. Schodzenie ze schodów to mocno obciążające jest, wiec pewnie dlatego...A jak się czujesz poza tym?

misia: z takiego świeżego mięska to schabowe pierwsza klasa! Ehhh też znam sporo przypadków, gdzie dziewczyny zachodziły za 1 razem...:( Pozostaje wierzyć, że i nam niedługo się uda. A pewnie, uda się i tyle! :) Powodzenia na rozmowie :)

moniusia: jak się miewasz?

madziolina: no hej hej :) Powodzenia na rozmowie :D

lux: współczuję piersi wrażliwych :/ Mam podobnie teraz :/ Ale powinno ci już minąć skoro po @ jesteś. Może na dniach ustąpi.

Zimno, zimno, zimno! Też zrobiłam szarlotkę :D:D:D Trzeba korzystać z sezonowych owoców :D A co :D

Jugoslawa no pozatym powolutku sie tocze hihi i rozrastam dalej :) Maz sie smieje ze bedzie mnie w styczniu kulal na porodowke.Brzuch mi wywalilo ze dentystka myslala ze to 7 miesiac takze wiesz...no i teraz stres wizyt od czwartku zaczynam

Kochana zapraszam na mizerie narobilam jak glupia chyba bedzie na kolacje jeszcze a mnie teraz naszedl smak na salate w smietance.

Misia Ty bedziesz najlepsza ze wszystkich i zatrudnia wlasnie Ciebie
:thumbup::thumbup::thumbup:

U mnie strasznie zimno i drszczowo sie zrobilo brrrr na sama mysl o wyjsciu na dwor marze o cieplej kapieli

Hej laski,

jazza: studia podyplomowe ciekawa sprawa. Jak się pracuje i robi coś pod pracę to można od razu wiedzę wcielać w życie, a to fajne. Może pracodawca dofinansuje nawet :D

aschlee: ooo nagle nabrałam ochoty na mizerię! Mniaaaaaaaaaaam! Cieszę się, że skurcze odpuszczają i rzadziej męczą. Schodzenie ze schodów to mocno obciążające jest, wiec pewnie dlatego...A jak się czujesz poza tym?

misia: z takiego świeżego mięska to schabowe pierwsza klasa! Ehhh też znam sporo przypadków, gdzie dziewczyny zachodziły za 1 razem...:( Pozostaje wierzyć, że i nam niedługo się uda. A pewnie, uda się i tyle! :) Powodzenia na rozmowie :)

moniusia: jak się miewasz?

madziolina: no hej hej :) Powodzenia na rozmowie :D

lux: współczuję piersi wrażliwych :/ Mam podobnie teraz :/ Ale powinno ci już minąć skoro po @ jesteś. Może na dniach ustąpi.

Zimno, zimno, zimno! Też zrobiłam szarlotkę :D:D:D Trzeba korzystać z sezonowych owoców :D A co :D

nie wiem co ten moj walniety biust odwala, ale boli jak szalony :crazy:

reklama
Ja bylam z psem pora sie przyczajac bo maz za dwa tygodnie w delegacje jedzie takze wszystko zostaje na mojej glowie :/

Misia no ja tez zrobilam goraca herbatke a na noc chyba termoforek zrobie bo mi nozkiarzna

Lux moze na dniach przejdzie bol piersi...w sumie po @ nie powinny juz bolec :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry