• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jazza Asch u mnie dziś tez schabowe :) byłam na wsi i przywiozlam miesko ze swiniobicia wiec świeżutkie.
Żona kuzyna na wsi miała ostatni okres 14.08 i juz wie ze jest w ciąży to był ich 1 cs. Miałam dwa dni później i ciągle czekam. Zycie jest niesprawiedliwe.

reklama
Misia kochana Tobie tez sie uda i wszystkim staraczkom.Na pewno.Wiem ze ciezko jest jak sie slyszy ze komus szybko sie udalo badz wogole wpadka a my musimy walczyc latami.Ale mysle ze kazdej z nas bedzie to wynagrodzone.Niektorym moze nawet podwojnie :tak: glowka do gory

Właśnie zaproszono mnie na rozmowę w sprawie pracy. Hehe na czwartek. Chyba trochę przesadziłem ze stanowiskiem aż się zdziwiłam ze zadzwonili. No zobaczymy już prawie 6 lat nie byłam na takiej rozmowie. Ode doczytać wszystko o ich firmie co się da.

Moniusia oczywiście kochana, ze los w końcu nam to wszystko musi wynagrodzić i wynagrodzi zobaczysz, wkurza to, ze czasem trzeba długo czekac i swoje przezyc i wycierpieć, ale potem nagroda będzie piekna, a los i tak już nas nagrodzil dając nam cudownych facetow, bo bez byłoby ciężej, nie?;-)

Masz rację :)) czasami tak myślę, jak to inne mają źle mając jakiś nieudaczników, a ja swojego jestem tak pewna, że w ogóle się nie martwię ;p a samo to, że że no właśnie są mega wsparciem :) Ty szalona, zaś studia? :) ja mimo wszystko bym się już nie zdecydowała, no chyba, że bym pracowała w zawodzie i by mi było fajnie :) Ale tyle zapału co Ty na pewno bym nie miała ;D

misia, wowww! no to superancko! Życzę powodzenia! :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry