reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

anula, gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!! :))) super prezent:)) dużo zdrówka!!;*

jazza, wow,super plany! Świetnie, że się realizujesz :))) Czujesz się na tą chwilę spełniona i to najważniejsze :) Dalszych sukcesów ;***

reklama
Moniusia taki prezent był marzeniem ;-) jednak i te sie spelniaja .... jak tam budowa domu? Swieta juz na swoim?

Jazza szalejesz ale ciesze się ze się spelniasz ;-) no ja w następny weekend planuje porządki ...ciągle cos po trochu dzialam ale cos nie widać ;-)

Milego dzionka

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

anula, nooo czad po prostu :))))))

ano płytki kładą, co do świąt to nieee :) nawet w sumie ich nie obchodzimy, nie jedziemy do rodziny na wigilię, siedzimy sami z winkiem i Kevinem ;p w 2 dzień świąt może się zbierzemy.. nie mam sił psychicznie, żeby dzielić się opłatkiem, patrzec jak dzieci rozpakowują prezenty.. itd..
I strasznie się cieszę na te święta, w końcu nie mam stresa.. przekażę tylko chrześnicy prezent pod choinkę i już:)

Hej ja chora zatoki mi siadly na dodatek zalatana jestem jak nie wiem co dzis gin juz czekam ale jak wroce do domu odrazu ide spac antybiotyk wezme i lulu to jakas masakra czuje sie strasznie

Kurujcie się kobiety ...

Luska daj znać co u gina?

Madziolina ja tez w pracy choc energii rano mi nie brakowalo a teraz walcze ze soba coby nie zasnac ....

Lux no nie ładnie ... mojemu mlodemu tez często cos ginelo a to bluza a to cos ... myslalam ze poprostu zgubił ale jak m wjechał z buta do dyrekcji to wszystko jest juz od dłuższego czasu na miejscu

reklama
tam wtej szkole jest straszny balagan, nikt kurtek nie pilnuje...oczywiscie winnych brak, jak sie kurtka nie znajdzie to bratowa bedzie do dyrka uderzac o zwrot kasy

Do góry