Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Monika-mnie czeka pewnie lekarz rodzinny i moze psycholog, bo za duzo biore do siebie i to sie tez na moim zwiazku odbija, musze sie komus wygadac, bo mam naprawde dosc, za duzo sie nazbieralo, a testy wyszly, wiec owu masz wiec co dalej procz tych badan jeszcze Cie czeka?
wiesz alfa i omega nie jestes by mega pilnowac diety wiec sie nie obwinaj, robisz wszystko dla dobra mlodejWaga to pewno zasluga mojej cukrzycy :/ chociaz pilnuje sie jak tylko moge
Luxi w koncu go odzyskalas![]()

daleko ta klinika? ja musze chyba sie spytac psychologa jak se poradzic z zazdroscia szwagierki o moje zycie, bo to mnie wykancza i te je komentarze...

to jakas dobra klinika dobre ma recenzje?
tak to siostra Tomka, w to dluga historia, wiesz nie pasuje jej, ze mi sie uklada z Tomkiem, ze mam fajniejsza prace, nowe firanki, takie bzdury, o, ze mieszkamy sami a ona sie z matka meczy a moj powrot do staran to juz gwozdz do trumny![]()
a na kiedy macie ta wizyte?
ja juz zerwalam z nia kontakty wiem o niej tyle co mi Tomek powie, ona od poczatku dziwna byla do mnie, potem ja walczylam by te realcje byly fajne, i rok bylo fajnie, az zaszlam, wtedy sie zaczelo, Ty zaszlas, a ja nie, bo Darek nie chce drugiego dziecka, zazdroszcze ci itd, wiesz takie wyrzygiwanie wszystkiego, jak gadalismy w kuchni o mojej ciazy to wychodzila z mina skazanca, jej jak mi przykro bylo wtedy, jak beczalam, ze sie tak zachowuje, co innego gdyby np nie mogla zajsc, byla bezpolodna to jeszcze bym ja zrozumiala, ale ona ma inna sytuacje, ma juz dziecko, wiec nie wiem o co jej chodzi