reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Ja zwarta i gotowa . Jeszcze w pracy, potem do teściów ale dziś wracamy. Wigilia i święta w domu. Zostało mi zrobić sernik na zimno ale to jutro. Wolne mam do 7.01.

misia: wreszcie sobie odpoczniesz :) Też miałam w planach sernik na zimno, ale nie wiem czy zrobię...zobaczę czy mi czasu wystarczy. Jutro rano wyjeżdżamy do rodziny.

lux: przynajmniej będziesz się stresowała tylko jutro, a nie tydzień czy dwa przed :D Bo jak u mnie zaczynają w rodzinie przygotowania tydzień przed to już słyszę, że coś nie tak, coś nie wychodzi, że coś się przypaliło...i tak do wigilii :D

Witam :)
Ja z życzeniami, w domu nie mam internetu, więc piszę w ostatnie chwile w pracy :)

Życzę Wam spokojnych Świąt, dużo zdrówka, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń! Aby każde następne Święta były lepsiejsze i lepsiejsze! :*

reklama
Nie wiem czy potem bedzie okazja wiec dzialam juz teraz :)

Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów,dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!

Kochane zycze Wam zdrowych,pogodnych i rodzinnych Swiat

Załączniki

• 1450885143783.jpg
    1450885143783.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 51
Do góry