reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej:)

U mnie pogoda zmienna, a we mnie mega leń. No normalnie nic mi się nie chce... Czasem trzeba taką niedziele spędzić, ale obiecałam już M, że następny weekend spędzamy aktywnie, oczywiście jak będzie pogoda. Jakiś spacerek, rowerek:) No giga leń jak nigdy;p Objawów poowulacyjnych narazie brak, nawet piersi nie bolą, a zawsze bolały albo zaczynały. Tylko, że wczoraj zauważyłam coś dziwnego, wylazły mi pajączki na piersiach. Tak bez powodu... Hmm...

Madziolina, nie wiem co to mogło być, przyznam, że u nas nigdy tego problemu nie było. Zawsze leje się ze mnie, że wiadrami można wylewać;p

Anula, tule mocno:*

Nie pamiętam co jeszcze miałam komu pisać, dlatego śle buziaki:)

reklama
Hej..
Mnie żołądek boli mało więc nie jest źle. .oby to bylo wszystko a nie początek..

Karola
A wczesniej takich pająków nie mialas? To kciukam;)

Julia
Ombre powiadasz. . Hm.. ja mam czasami naturalne ombre- z siwymi odrostami:)

Anula
Mimo wszystko przykro mi że @ przyszła:(

Madziolina
Ze mnie zwykle leci więc nie wiem..;(
Za to piękny test ovu Ci wyszedł! :) tylko działać! ;)

Ostatnia edycja:
Julia ombre powiadasz:) Ja też myślałam, ale M naciska, żebym na krótko ścieła, bo ja kiedyś krótkie miałam, ale do ślubu zapuściłam i mam już do łopatek:) I nie mam natchnienia co z tymi moimi kłakami zrobić...

Edita, no raz mi się zdarzyło z tego co pamiętam ale to jak mnie bolały tak, że dotknąć się nie dało, a teraz wyskoczyły pajączki bez powodu i jest ich dość dużo... Wtedy po @ częśc z nich zniknęła, a teraz znowu się pojawiły. Ja tam na nic nie licze, ale zddziwiłam się...

Julia ombre powiadasz:) Ja też myślałam, ale M naciska, żebym na krótko ścieła, bo ja kiedyś krótkie miałam, ale do ślubu zapuściłam i mam już do łopatek:) I nie mam natchnienia co z tymi moimi kłakami zrobić...

Edita, no raz mi się zdarzyło z tego co pamiętam ale to jak mnie bolały tak, że dotknąć się nie dało, a teraz wyskoczyły pajączki bez powodu i jest ich dość dużo... Wtedy po @ częśc z nich zniknęła, a teraz znowu się pojawiły. Ja tam na nic nie licze, ale zddziwiłam się...

Nakręcać się nie wolno...Ale nadzieję chyba można mieć:) Prawda?
Czekamy i się dowiemy:tak:

hej sorki ze dopiero teraz sie odzywam ale mialam tyle zajec ze padlam wczoraj teraz mam dopiero chwile ale ide na spacer z mezem taka piekna pogoda jest buzka napisze pozniej

edita: masz rację, poświęcę się i kupię parę nowych ciuszków :D Sandały to ja zawsze szybko niszczę, bo dużo chodzę. I jestem zaskoczona jak któreś przetrwają więcej niż sezon :) uuu mam nadzizeję, że jednak mąż cię nie zaraził. Zdrówka.

anula: szkoda, że taka bolesna ta @ :( Dzisiaj drugi dzień, więc niedługo koniec. Trzymaj się.

madziolina: Bardzo ładny test owu :) Może nasienie weszło tak głęboko, że nie dało rady wypłynąć ;D Żołnierze się zabunkrowali i czekają na dobrą okazję, żeby dopaść komórkę jajową :D

małgorzata: zdrowe soki to ważny element w diecie :)

julia: ombre fajna sprawa :) Też się zbieram, ale jakoś jeszcze mi sie nie udalo :| Może tej wiosny wyjdzie :)

karola: mnie się piersi w cyklu czasem bardzo zmieniają. Żyłki, otoczka zmienia kolor, pełniejsze się stają...Jak to po owu to może od progesteronu po owulacji? To dobry objaw :)

luska: udanego spaceru :)

U mnie ciasto drożdżowe wyjęte z piekarnika...ale pachnie w całym mieszkaniu. Coś mnie podbrzusze pobolewa...dzisiaj już 4dc, wiec powinno być wyciszone. No nic zobaczymy co będzie dalej.

reklama
Do góry