reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
hej laski :) jak tam mija poniedziałek? u mnie pogoda w kratkę, a wiatr jak cholera! Byłam u lekarza, w przyszłym tygodniu drugie podejście do IUI, myślę,że około środy. :D Musiałam wykupić M suplement na poprawę budowy plemników, drogi jak cholera ale cóż..

Limonka powtórz test, będziesz mieć pewność.
Haruna zrób ciążowy, bo z tymi nie wiadomo..
madziolina, test owu jak raz wyjdzie pozytywny to potem nie ma sensu go robić. Owulacja ma nastąpić w ciągu 24-36h od pozytywnego..

Buziaki!

Haruna zrob ciazowy test i bedziesz wiedziec co i jak:tak:

Edita znajac tego psa to wszystkiego sie po nim moge spodziewac, coz i takiego znaleziska sie moge po nim spodziewac, udany jak wlasciciele hehehe:-D

Nusia kciuki za staranka:tak:

Jeszcze troszke i do domciu:-)

Haruna, zrób test. Czekamy:)

Dziewczyny, widze, że tu same prawdziwe kobiety. Ja też kocham buty, ale niestety nie mam możliwości co chwile nowe kupować. Uwielbiam obcasy i mam chyba 3 pary szpilek, ale dla wygody chodze na płaskim. Moim ulubionym efektem są wyszczuplone i wydłużóne nogi w szpileczkach, ale mój M jets jakiś inny. Pyskuje, że mam nie chodzić w obcasach bo nogi niszcze itp. Ja myślałam zawsze, że faceci lubią takie widoki, ale nie mój;/

Karola
Co chwila to nie..ale jak jest okazja..hehe:) poza tym dobrze jest np.w lutym kupować zimowe buty a w sierpniu letnie-mega wyprzedaże! :)
Mój też mowi że niezdrowe ale sam lubi jak je czasami ubieram:)

Madziolina
To wyladuj zle emocje np.na poduszce..albo krzyknij w nią:)

Diore
Wielkie wielkie kciuki za to iui!!!!!

Jazza
Hehe.. tak się wlasnie mówi- jaki pan, taki pies!;)
A może odwrotnie? ???;)

Haruna
Siknij teraz;)

ja też mam fioła na punkcie butów, szczególnie szpilek :tak: mam ich sporo, chociaż rzadko w nich chodzę, ale lubię mieć w czym wybrać jak już jest okazja :confused: a jak już przyjdzie wiosna to baleriny w każdym kolorze, potem to samo z sandałkami. M obiecał mi do garderoby zrobić taką obrotową szafę z przegródkami na buty,ale kiedy to uczyni hm... Aaa i mało mam drogich butów, większość kupiona tak jak piszecie, na wyprzedażach za grosze !
Za to nienawidzę torebek!

reklama
Do góry