reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witaj Kamcia:)
Oby małpa w maju już nie przyszła! !;)

Lux
Kciuki zacisniete!:)

Karola
Tydzien szybko zleci:) a może skusisz się na testowanko ciut wczesniej? ;)

Cytrynowa
Wow! 75dni??? Co na to ginekolog? Teraz w tym cyklu mialas już ovu? Który dc masz?

Anula
Mnie dziś rano łeb bolał. . Ale samo przeszło:) może Ci też przejdzie? ;)

Jazza
Kroplówka z kofeina mowisz? Dobry wynalek, może opatentuj go:)
A pracownicy niech mowią- tak jak z życia gwiazd: nieważne co mowią ważne że w ogóle mówią! Więc jesteś gwiazdą! :)

Julia
Zdrówka życzę!

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kamcia:)
Oby małpa w maju już nie przyszła! !;)

Lux
Kciuki zacisniete!:)

Karola
Tydzien szybko zleci:) a może skusisz się na testowanko ciut wczesniej? ;)

Cytrynowa
Wow! 75dni??? Co na to ginekolog? Teraz w tym cyklu mialas już ovu? Który dc masz?

Anula
Mnie dziś rano łeb bolał. . Ale samo przeszło:) może Ci też przejdzie? ;)

Jazza
Kroplówka z kofeina mowisz? Dobry wynalek, może opatentuj go:)
A pracownicy niech mowią- tak jak z życia gwiazd: nieważne co mowią ważne że w ogóle mówią! Więc jesteś gwiazdą! :)

Ostatni okres był w lutym. Ovu czuje jakbym miała teraz. Ale głowy sobie za to nie utne

małgorzata: w domu to tak właśnie jest, że się lawinowo choruje :| Zdrówka wam życzę :)

jazza: u mnie też niskie, że aż w głowie się kręci :( Kroplówka z kofeiną to niezły pomysł :D

karola: ja też stosuję hallsy jak mam kłopot z gardłem. Oprócz tego, że dobrze działają to są smaczne :D Zdrowiej kochana, zdrowiej ;)

anula: u mnie dopiero teraz ładnie za oknem. Słonko wyszło w końcu i przestało mocno wiać. Mam nadzieję, że ból głowy ci szybko przejdzie.

cytrynowa: wow 75 dni to całkiem sporo bez @...A badanka hormonalne jakieś robiłaś? Niestety standardy opieki są różne :/ Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze do tego 12 tygodnia :) W tym całym staraniu pozytywne myślenie to podstawa :)

julia: zdrówka ci życzę kochana. Mam nadzieję, że lekarz przepisze leki i postawi cię na nogi. Trzymaj się.

kamcia: witamy :) Powodzenia w tym cyklu, niech będzie szczęśliwy :)

lux: jak cisza to dobrze :) Kciuki nadal zaciśnięte :)

edita: zakręcona, zakręcona...:D

Ja właśnie wciągnęłam pomarańcza i gorzką czekoladę...na szczęście udało mi się opanować i poprzestać na 1 kawałku :p Co prawda dosyć sporym, bo się niezbyt równo tabliczka podzieliła ;)
Byłam dzisiaj przelotem w sklepie i oglądałam kostiumy kąpielowe. Muszę sobie kupić nowy, bo stary mi się rozłazi.
Jutro wizyta. No jestem ciekawa co tam mi jajniki zafundują...no i niedługo bzyku bzyk trzeba będzie zagęścić :D

Udanego popołudnia.

małgorzata: w domu to tak właśnie jest, że się lawinowo choruje :| Zdrówka wam życzę :)

jazza: u mnie też niskie, że aż w głowie się kręci :( Kroplówka z kofeiną to niezły pomysł :D

karola: ja też stosuję hallsy jak mam kłopot z gardłem. Oprócz tego, że dobrze działają to są smaczne :D Zdrowiej kochana, zdrowiej ;)

anula: u mnie dopiero teraz ładnie za oknem. Słonko wyszło w końcu i przestało mocno wiać. Mam nadzieję, że ból głowy ci szybko przejdzie.

cytrynowa: wow 75 dni to całkiem sporo bez @...A badanka hormonalne jakieś robiłaś? Niestety standardy opieki są różne :/ Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze do tego 12 tygodnia :) W tym całym staraniu pozytywne myślenie to podstawa :)

julia: zdrówka ci życzę kochana. Mam nadzieję, że lekarz przepisze leki i postawi cię na nogi. Trzymaj się.

kamcia: witamy :) Powodzenia w tym cyklu, niech będzie szczęśliwy :)

lux: jak cisza to dobrze :) Kciuki nadal zaciśnięte :)

edita: zakręcona, zakręcona...:D

Ja właśnie wciągnęłam pomarańcza i gorzką czekoladę...na szczęście udało mi się opanować i poprzestać na 1 kawałku :p Co prawda dosyć sporym, bo się niezbyt równo tabliczka podzieliła ;)
Byłam dzisiaj przelotem w sklepie i oglądałam kostiumy kąpielowe. Muszę sobie kupić nowy, bo stary mi się rozłazi.
Jutro wizyta. No jestem ciekawa co tam mi jajniki zafundują...no i niedługo bzyku bzyk trzeba będzie zagęścić :D

Udanego popołudnia.

No wlasnie do gp w piatek idę. Zobaczymy co mi powie.

reklama
Jugosława
Hehe, jak gorzka to prawie dietetycznie było:) a jest taka czekolada nawet-gorzka z pomarańczą:)
Ja to zakrecona na maxa czasem bywam;)kciuki za jutrzejsza wizytę!

Monisia
W poniedziałek? :) acha...
Ale co tam, raz się żyje-testuj codziennie do poniedziałku:) a co!:)

Gosia
Zdrówka dla córeczki! Niech szybko zdrowieje!

Cytrynowa
To znaczy byly podejścia do ovu.. hmmm.. ginekolog pomoże:)

Do góry