cytrynowa_
Fanka BB :)
Znajomi tz mieli po 14 latach niespodziankę. A lekarze im mówili że dziecko w ich przypadku jest niemożliwe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
edita: chyba koajrzę tą gorzką z pomarańcząJest jeszcze (a przynajmniej była) z advokatem też gorzka - niebo w gębie
![]()
haruna: w końcu się uda. Niestety czasy mamy takie, że dużo wpływa negatywnie na naszą płodność. Głowa do góry, stworzycie rodzinę
anula: ja to też jestem wrażliwa na zmiany pogody :/ Podejrzewam, że z wiekiem będzie coraz gorzej :/ Masz wyjmowaną baterię w telefonie? Czasem wyjęcie i włożenie baterii pomaga na takie wieszanie.
cytrynowa: każdy organizm jest inny. U jednych regulować się może miesiąc, a u innych dużo dłużej. Niestety musisz się w cierpliwość uzbroić, bo tego się nie da przeskoczyć chyba. No chyba, że gin coś przyspieszy. Zawsze warto wspomnieć o historii chorób w rodzinie, bo czasem to rzuca nowe światło no i można od razu coś zbadać.
anulka: bo to niestety tak jest, że jak sie chce być w ciąży to się czeka i czeka zwykle. Takich historii jest całe mnóstwo. Dobrze, bo dają nadzieję.
Ja wciąż wierzę, że niedługo nam się tutaj posypią pozytywne testy ciążowe. No w końcu mamy połowę kwietnia! Musi się coś ruszyć, no musi. Lecę robić obiad na jutro. Będzie spagetti![]()
Dziewczyny, co do anty to ja mam zdanie że do roku max powinno się uregulować tak u 20% kobiet..a u reszty to szybciej. . I jeszcze że anty nie powodują problemów z cyklami, tylko po prostu jak się bierze anty przez kilka lat to ma się @ jak w zegarku a pozniej cykl wraca do prawdziwego rytmu kobiety. .bo przecież nawet jak kobiety przez całe zycie nie biorą anty to w wieku 22lat mogą mieć cykle 27dniowe a juz w wieku 32 np.33dniowe.. w koncu hormony to hormony.
Ale to trochę taka ironia losu-bierze sie tabsy przez parę lat żeby nie wpaść a tu się okazuje że można się kochać bez zabezpieczenia pol roku albo wiecej a dziecka nie ma...![]()
Ja brałam 10 blistrow tylko. Wczesnej miałam takie 34 dniowe cykle. Więc teraz to tak długo dłużej