reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Alisza gratki!!!
Dzięki dziewczyny, ja nie wierzę, jakoś do mnie nie dociera 
A mój tym bardziej, pokazywałam mu testy a on że to tylko kreski jakieś, jak lekarz potwierdzi to może uwierzy albo jak brzuch zacznie mi rosnąć
W tygodniu wybiorę się do przychodni i zobaczymy jak to tu wygląda :-)

A mój tym bardziej, pokazywałam mu testy a on że to tylko kreski jakieś, jak lekarz potwierdzi to może uwierzy albo jak brzuch zacznie mi rosnąć

W tygodniu wybiorę się do przychodni i zobaczymy jak to tu wygląda :-)
M
Mysia618
Gość
witajcie dIewczynki;*!daaawno mnie tu nie bylo... ale podczytuje Was! za wszystkie testujace trzymam mocno kciuki&&&& a nowym mamusia wielkie Graty!!!
mam pytanie bo troche zbil mnie wczorajszy test z tropu a wiec tak; zrobilam ok 17 godziny test strumieniowy... i patrze patrze widze 2 kreski wiec sie (glupia) ucieszylam ale go idlozylam i zagladkam po 5 min i co ?!? tamta widoczna kreska co byla to sie wchlonela i zero sladu.... co mam myslec teraz o tym?;/pomocy!!!
Pomocy ; (!bo robie sobie nadzieje
mam pytanie bo troche zbil mnie wczorajszy test z tropu a wiec tak; zrobilam ok 17 godziny test strumieniowy... i patrze patrze widze 2 kreski wiec sie (glupia) ucieszylam ale go idlozylam i zagladkam po 5 min i co ?!? tamta widoczna kreska co byla to sie wchlonela i zero sladu.... co mam myslec teraz o tym?;/pomocy!!!
Pomocy ; (!bo robie sobie nadzieje
M
Mysia618
Gość
na dzis
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Zrob jutro rano ... powinno wyjscna dzis![]()
Podziel się: