reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej dziewczynki :-)

Ja dzisiaj wróciłam do Uk, sorki ale nie dam rady dziś nadrobić co naskrobałyście widzę tylko że są kreseczki jakieś :tak:

Fruzka gratulacje ogromne !! :-)

Ja miałam termin @ w środę i robiłam testy :tak:

O to co wyszło... :-D:happy:

DSC_0075.jpg

Jestem w ciąży :happy:

Załączniki

• DSC_0075.jpg
    DSC_0075.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 60
Dzięki dziewczyny, ja nie wierzę, jakoś do mnie nie dociera :-D

A mój tym bardziej, pokazywałam mu testy a on że to tylko kreski jakieś, jak lekarz potwierdzi to może uwierzy albo jak brzuch zacznie mi rosnąć :-D

W tygodniu wybiorę się do przychodni i zobaczymy jak to tu wygląda :-)

witajcie dIewczynki;*!daaawno mnie tu nie bylo... ale podczytuje Was! za wszystkie testujace trzymam mocno kciuki&&&& a nowym mamusia wielkie Graty!!!
mam pytanie bo troche zbil mnie wczorajszy test z tropu a wiec tak; zrobilam ok 17 godziny test strumieniowy... i patrze patrze widze 2 kreski wiec sie (glupia) ucieszylam ale go idlozylam i zagladkam po 5 min i co ?!? tamta widoczna kreska co byla to sie wchlonela i zero sladu.... co mam myslec teraz o tym?;/pomocy!!!
Pomocy ; (!bo robie sobie nadzieje

reklama
Do góry