Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak jestes moze 6 dpo to za wcześnie temu bialy!jutro tescioe numer dwa.
Rano, następny test biały , ale pewnie zepsuty i dla tegono i nie minęło jeszcze 48 godzin od zrobienia tak, że tego no..trzeba mu dać szanse
Chyba jestem jedyną osoba, która lubi robić te testy jak nie normalan , ale każdy ma.sowjego bzika dziś jest albo 10dpo, albo 6. W sumie buty mi się zniszczyły, nie wiedzie czy da się zrobić recykling z testów na buty ?
@Aneska robiłaś normalny, mnie kosmiczny test? Chxwal się tu nam jaki wynik.
Ja kiedy walczyłam z moją choroba, teraz natrectwem robienia testów. No e potrafiłam POKonac nać wroga więc go pokochałam...
Z objawów mam tylko, że śluz mni zalewa. Raz progesteronowa, raz płody...nirnkrcam sie, bawię się tym, mam nadzieję, że szczególnie walnięta mnie nie okrzyknięcia.
Ja ci mowie ten test za klamka to byl dobry znak,kup tej samej firmyA ja nie robie testow.... 25dc, kolo soboty zawita @ [emoji14]
Kuzwa nie pamiętam jaki to byl[emoji23][emoji1787][emoji23] bo w sumie takiego nie widzialam [emoji23][emoji1787]Ja ci mowie ten test za klamka to byl dobry znak,kup tej samej firmy
@O'Hara jak tam jakies objawy sie pokazaly?czy zaliczasz sie do tych szczesliwych lightowych mamusiek?
Mi od tygodnia juz dokuczaja mdlosci,ale bez wymiotne,musze przegtyzac cos to jest lepiej,no i sutixy bola,cale cycki nie tylko te sterczace czesci,no i jeszcze mam czasem zawroty glowy.no tak sumując to nie ma tragedii ale roznie bywa.
@Star kazdy ma jakies kreciolki,ja to jak sie na cos upre to dopoki samo mi nie zbrzydnie to bede to robic i robic z uporem maniaka(czytaj zajscie w ciaze i testy)
Witam nowa staraczkezycze powodzenia,forum jest szczesliwe moze sie uda
![]()
Kurde to czekamy jeszcze tydzien razem z Toba i zaciskam kciuki.A idź w piz**, ciagle mam jakieś plamienia, nie wiem co to będzie z tego wszystkiego. Jestem kłębkiem nerwów. Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty do 6.03, siwa tam kurna pójdę. Niby robię testy co 2-3 dni i ładnie wychodzą, nic nie blednie, ale nie wiem jaki to ma sens przy wysokim stężeniu bety?! Wiadomo, ze jak było wysokie stężenie to nie spadnie do 50 w dwa dni. A z objawów to mnie tylko cycki bola i nic poza tym. Weź tu człowieku bądź spokojny.
Kurde to czekamy jeszcze tydzien razem z Toba i zaciskam kciuki.