Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Loli jak tam kochana :-**?Tzn ze nie ma bicia serca,ale moje cialo nie kuma ze juz sie ciaza nie rozwija.wiec uwazam ze chyba najgorszy rodzaj poronienia,bo siedze z martwym zarodkiem,i czekam az sie cos ruszy.jak nie ruszy przez jeszcze z tydzien lub dwa to pojde na lyzeczkowanie..
:-* tule mocno :-*Ja tez się witam w dzień kobiet w 1 dc z @ [emoji19]
U mnie bez zmian,ale juz staram sie nie myslec o tym i wracam do normalnosci,czeka mnie wizyta w szpitalu i pewnei sie umowie na zabiegLoli jak tam kochana :-**?
:-*U mnie bez zmian,ale juz staram sie nie myslec o tym i wracam do normalnosci,czeka mnie wizyta w szpitalu i pewnei sie umowie na zabieg
Heh mam nadzieje ze tak jak mowisz odpusci i bedziesz miala radosc ze zdrowego dzieciątka. Bo ciąża cie nie rozpieszcza delikatnie mówiącHej dziewczynydzięki, że pytacie. No u mnie bez zmian, te cholerne brązowe upławy nie chcą odpuścić ni cholery! Tak wiec o spokoju psychicznym mogę zapomnieć raczej. Mam nadzieje, ze w drugim trymestrze to się unormuje wszystko... o ile w ogole dotrwam do drugiego trymestru. Ogolnie to teraz z kim nie gadam o tym, to okazuje się ze prawie co 2 moja kupela miała to samo a teraz maja zdrowe dzieci. Nie wiem co myslec. No boje sie, za każdym razem ide do toalety z dusza na ramieniu. Tyle radości z tej ciąży, ze niewiadomo jak ją ukryć [emoji57]
Heh mam nadzieje ze tak jak mowisz odpusci i bedziesz miala radosc ze zdrowego dzieciątka. Bo ciąża cie nie rozpieszcza delikatnie mówiąc