reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ehhh mam nadzieję, że chociaż jakaś minimalna poprawa będzie, zawsze byłby to taki pozytywny kopniak... Podzielę się wynikami od razu;) Dobrze, że jest takie miejsce jak to i osoby o podobnych doświadczeniach, bo nikt z naszego otoczenia nie wie o naszych problemach, a to dlatego, że szlag by mnie trafił, jakbym miała się tłumaczyć każdemu z osobna i wysłuchiwać mądrości znajomych, którzy starali się AŻ (!) 3 miesiące...;p
Mi to sie nie chce tlumaczyc o co chodzi np z pcos albo jakimis innymi cudami,bo wiadomo jak ktos nie ma jeszcze problemow to nie rozwija tematow w tym kierunku.

reklama
3 miesiace jak sie staralam to jeszcze probowalam sie wstrzelic zeby dziewczynka byla hehe i kombinowalam,a po 7 miesiacu juz mi byl wszystko jedno;)

Ja jak sie zaczynalam starać to nawet nie wiedzialam ze sa metody staran na dziewczynke lub chlopca[emoji23]
Dopiero tu poczytałam ten watek o płci i doznalam szoku co laski wyprawiają.
3 miesiace jak sie staralam to jeszcze probowalam sie wstrzelic zeby dziewczynka byla hehe i kombinowalam,a po 7 miesiacu juz mi byl wszystko jedno;)

U mnie zadna żurawina i urofuragina nie działa. Jest poprawa na chwile. Tak samo z infekcjami. Dostane jak zwykle Macmirror i jest spokój na jakiś czas i pozniej znowu to samo. Tyle ze to mi przepisywal gin na nfz, teraz juz zamierzam chodzić do tego prywatnie. Bo niestety ale z bakteriami nawet drożności mi nie zrobią.

Na jakie wyniki badan czekasz?

U mnie też początkowo żurawina nie działała, dopóki nie wzięłam mega wielkiej dawki uderzeniowej. I też od tamtej pory mam „1” w cytologii, a wcześniej ciągle mialam „2”.
Czekam na wyniki plemniczków, bo ostatnio było z nimi kiepsko...

U mnie też początkowo żurawina nie działała, dopóki nie wzięłam mega wielkiej dawki uderzeniowej. I też od tamtej pory mam „1” w cytologii, a wcześniej ciągle mialam „2”.
Czekam na wyniki plemniczków, bo ostatnio było z nimi kiepsko...
To trzymam kciuki aby dobrze wyszły badania[emoji106]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry