flor87
Fanka BB :)
Haha teraz to na bank krechy zobaczymy[emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy synu cień kreski wyszedł mi dopiero tydzień po terminie @Ej,ja jestem 2 dni od dnia termonu okresu i dopiero zobaczylam cos tam cieniutkiego na tescie 10 czulosci...wiec ty do falstart kompletny,za wczsnie
Hahah padłam to lepsze niz wrozka [emoji1787][emoji23]Chocbyś miała zajść w ciaze za pol roku, to dzięki temu sprzętowi już będzie można zobaczyć druga kreskę [emoji16]
Hah wiesz ze mi tez! Nie mialam okresu,testy negatywne,zero objawow,i wkoncu chyba nawet z 10 dni po dopiero lekka kreseczkaPrzy synu cień kreski wyszedł mi dopiero tydzień po terminie @
No to moze tak masz Loli ze pozniej heheh ja się juz cieszę za Ciebie [emoji23][emoji23]Hah wiesz ze mi tez! Nie mialam okresu,testy negatywne,zero objawow,i wkoncu chyba nawet z 10 dni po dopiero lekka kreseczka
Oj tescik to bedzie lecial jeden po drugimLoli to ja myślę że tu nie ma co wróżyć tylko później tescik, jutro tescik![]()
Testuj ze mna! Trzymam kciuki za nas weternakiNo to moze tak masz Loli ze pozniej heheh ja się juz cieszę za Ciebie [emoji23][emoji23]
Jutro rano ja sie boję. No i brzuch mnie okresowo boli [emoji39]Testuj ze mna! Trzymam kciuki za nas weternaki