Loli05
Fanka BB :)
A jak sie boje,zyje sobie w mojej banceJutro rano ja sie boję. No i brzuch mnie okresowo boli [emoji39]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak sie boje,zyje sobie w mojej banceJutro rano ja sie boję. No i brzuch mnie okresowo boli [emoji39]
Dlatego tez chce w niej se pozyc do jutra ... a jutro bedzie ryk [emoji39][emoji39][emoji39]A jak sie boje,zyje sobie w mojej bance![]()
Ty masz kochana jakis cień to zawsze nadzieja poza tym @ spozniona nie przylazi a ja mam dzis dopiero termin..A jak sie boje,zyje sobie w mojej bance![]()
Haha zachce ci sie zobaczysz jak poczujesz pierwsze "obajwy ciazy" [emoji1787]No ja wczoraj zakończyła produkcję bobasa, więc tylko patrzeć jak włączy mi się funkcja nakręcania się. Termin małpy mam na 14 lutego więc mam całe 13 dni aby się nakręcić pod sufit. Ale narazie to nie wiem czy wogole mi się chce...![]()
No wiem przeciezHaha zachce ci sie zobaczysz jak poczujesz pierwsze "obajwy ciazy" [emoji1787]
A jak sie boje,zyje sobie w mojej bance![]()
A moze jednak nie jak masz tak wysoko temp ;-) ja sie czuje okresowo także pewnie dzis zawita ;-)
To długie masz cykle chyba, co?Trzymam kciuki cały czas mocno ! Ja dopiero termin za dwa dni na poniedziałek wiec na bank przyjdzie od 30 dc spada mi przeważnie temp wiec jutro jak będzie rano spadek to oznaka tylko jednego @