flor87
Fanka BB :)
Juz lecę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] zawsze możemy sobie wmówić ze ta herbata to winoTo wpadaj, właśnie robię herbatkębardziej napiłabym się wina, ale na wszelki wypadek na razie jadę na herbacie [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz lecę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] zawsze możemy sobie wmówić ze ta herbata to winoTo wpadaj, właśnie robię herbatkębardziej napiłabym się wina, ale na wszelki wypadek na razie jadę na herbacie [emoji16]
Juz lecę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] zawsze możemy sobie wmówić ze ta herbata to winoZobacz załącznik 939160
Haha nie wiem w sumie jej nigdy nie pilam... chociaż... jak obalimy cale opakowanie to będziemy mialy takiego kaca morderce ze az zaczniemy wymiotować- i nastepny objaw ciazy dojdzie [emoji23][emoji1787]Zaskoczyłaś mnie teraz jak ta zima drogowców [emoji16] tylko czy nie będzie po tym kaca? [emoji16]
Haha nie wiem w sumie jej nigdy nie pilam... chociaż... jak obalimy cale opakowanie to będziemy mialy takiego kaca morderce ze az zaczniemy wymiotować- i nastepny objaw ciazy dojdzie [emoji23][emoji1787]
Mimo ze jestem w 1dc, to sam pomysł herbaty o smaku czerwonego wina wywołuje u mnie połowę objawów ciąży[emoji23]Coś mi się wydaje, ze po całym opakowaniu tego raczej będziemy bardziej sikały niż rzygały [emoji38] ale to też się liczy jako objaw![]()
To tak jak w Uk,juz jest kleska zywiolowaNo u mnie właśnie pierwszy raz pada śnieg od chyba 2 czy 3 lat. Całe miasto sparaliżowane, zima zaskoczyła drogowców [emoji38]
Haha u mnie tezMimo ze jestem w 1dc, to sam pomysł herbaty o smaku czerwonego wina wywołuje u mnie połowę objawów ciąży[emoji23]