• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Zawsze mimo woli sie nakrecamy.
Kurczę czytalam ze nic ci teraz nie chce wyjsc, przykro mi bardzo :-((((( liczylam ze chociaz Ty bedziesz miala II
No niestety,gdyby mi sie @ nie spoznial to bym chociaz sie tak nie nakrecala,ale jakos po ponad 2 latach malo mi sie chcialo wierzyc ze cud nastapil

reklama
Witam się w 17 dc, 5dpo :) u mnie nadal brak jakiś ciekawych objawów ciążowych . Oprócz obrzęku i dość dużej tkliwosci cyckow, nic mi nie bolega.

A ja się witam w 32 dc czyli w dniu @ a temp 37,1 czyli jeszcze mi wzrosła bo wczoraj 37 [emoji15] powinna dziś spaść na 36,60. Booooziu trzymajcie mocno kciuki dziewczyny. Zdarzyło wam sie ze w dniu @ temp wam wzrosła i przyszła mimo to @?

A ja się witam w 32 dc czyli w dniu @ a temp 37,1 czyli jeszcze mi wzrosła bo wczoraj 37 [emoji15] powinna dziś spaść na 36,60. Booooziu trzymajcie mocno kciuki dziewczyny. Zdarzyło wam sie ze w dniu @ temp wam wzrosła i przyszła mimo to @?
3mam kciuki mocno!!!!! Nie wiem jak mialam w tym cyklu kochana bo mi rosla a w dzien @ nie zmierzylam ale pewnie spadla bo zawsze spadala . Zaciskam kciuki!!!!!

Kciuki!!! Od kiedy mierze to nigdy tak nie miałam. Oby to był dobry znak!

3mam kciuki mocno!!!!! Nie wiem jak mialam w tym cyklu kochana bo mi rosla a w dzien @ nie zmierzylam ale pewnie spadla bo zawsze spadala . Zaciskam kciuki!!!!!

Dupa zbita [emoji30] polazlam po testy i zrobiłam [emoji30] bielllll jak śnieg dziś u nas. Masakra. Teraz pytanie czemu się przesunęła @ :/ a biorę duphaston wiec powinna być jak w zegarku. No nic czekam dalej kłuje mnie ciagle i ciągnie po lewej stronie. Nie boli mnie jak na @ tylko ciągnie jajnika jak by na owu :/ coś się powaliło albo jakas infekcja

Kciuki!!! Od kiedy mierze to nigdy tak nie miałam. Oby to był dobry znak!

Dziękuje ale test zrobiłam i niestety biel :( nie wiem czemu nie mam @ bo biorę duphaston i powinna być jak w zegarku dziś a tu jeszcze wzrosła mi temp. Fakt faktem z porannego moczu nie robiłam ale i tak w dniu @ powinno coś wyjść na teście

Poczekaj, dopóki nie przyszła @ i t3mpka nie spadła nic straconego. Powtórzę się ale mi blada kreska z synem wyszła dopiero tydzień po terminie @. ZACHOWAJ ZIMNA KREW KOCHANA, BO to jeszcze nie koniec

reklama
Poczekaj, dopóki nie przyszła @ i t3mpka nie spadła nic straconego. Powtórzę się ale mi blada kreska z synem wyszła dopiero tydzień po terminie @. ZACHOWAJ ZIMNA KREW KOCHANA, BO to jeszcze nie koniec

Jesteś moja wielka nadzieja ! No wyjścia nie mam muszę czekać.... najwyżej jak nie przyjdzie do środy to zrobię znów test a potem betę jak coś wyjścia nie mam. :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry