reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam dziewczyny
Dla starających życzę szybkiego zafasokowania
Często was podczytuję i każdej kibicuję z osobna
w.kropeczka twoje posty są super hehe lubie je czytać :-D
U mnie wszystko w ok maluszek raśnie jak na drożdzach chociąż brzuszka jeszcze nie widać.
A przeglądając dzisiejsze posty zauważyłam że eve84 i pysia510 ślubowały tego samego dnia co ja hehe :-D:-) 05.08.2006
Pozdrawiam was dziewczyny.
eve84 czy wy braliście slub 05.08.2006 ?

reklama
Witam wszystkie kobietki....
wyszystkim ktorym sie udalo GRATULUJE...
katastrofaxxx -zycze szybkiego powrotu do zdrowia
testujacym zycze 2 pieknych kreseczek
a starajacym POWODZENIA trzymam kciuki

u mnie wciaz mdlosci , duzy apetyt ,bol podbrzusza taki przeszywajacy i mrowienie w piersiach i sennosc to mam codziennie tylko pytanie na @ czy na dwie kreseczki piatkowe ....

Hej
Odebrałam wyniki! Mamusią sierpniową 2009 nie bede.
Ale może uda się na wrzesień.. :happy:
Pozdrawiam!

Kinga-szkoda, że się nie udalo, ale nie ma co się poddawac -masz rację - z wrzesnia bobaski to dopiero sa urocze:-) Tak trzymać: z z optymizmem i do przodu:-) trzymaj się!!! ;-)

Witam dziewczyny
Dla starających życzę szybkiego zafasokowania
Często was podczytuję i każdej kibicuję z osobna
w.kropeczka twoje posty są super hehe lubie je czytać :-D
U mnie wszystko w ok maluszek raśnie jak na drożdzach chociąż brzuszka jeszcze nie widać.
.

Ale fajnie, ze sie odezwałas Izabell96!!!!! jej... ja tak dawno nic od ciebie nie slyszałam:-(, a tu proszę....:-)
Ty jak zwykle mi schlebiasz-dziękuję:-D:-):-D
Kiedy kochanie masz termin??? jak się czujesz??? Napisz wiecej w wolnej chwili!
Dużo radosci i zdrowka życzę Tobie i maluszkowi!!!;-)

Witam wszystkie kobietki....
a starajacym POWODZENIA trzymam kciuki

Domi-no jak dla mnie to objawy o jakich piszesz to raczej nie na @...trzymam kciuki byś w piątek ujrzała sliczne II na teściku!

kropeczko wyniki będę miała koło 19. może wcześniej, będą do mnie dzwonić. dam znać! buziole dla wszystkich!!!

Ok to grzecznie czekamy do wieczorka:tak:

Cześć dziewczynki/!! sorry że zacznę od siebie ale mam dziś straszny nastrój, głupieje raz się nakręcam raz latam do łazienki by sprawdzić, brzuch boli jak na @ jutro przyjdzie niestety!! Pozdrawiam was kochane!

Cześć dziewczynki/!! sorry że zacznę od siebie ale mam dziś straszny nastrój, głupieje raz się nakręcam raz latam do łazienki by sprawdzić, brzuch boli jak na @ jutro przyjdzie niestety!! Pozdrawiam was kochane!
Oj Martynko.....a pisałam wczoraj -jak się az tak niecierpliwisz to idź zrób rano betkę i będziesz miała stresa z głowy i od razu wyjdzie ci jak jest...
No widze , że głupiejesz...ale jak pisała wczoraj Olica: "Nie bój żaby!!!" Martynka:rofl2: :-D:rofl2:A nuż to nie @ tylko fasolek jutro się ujawni...a jak twoja temperaturka? Trzyma się w górze?

Oj Martynko.....a pisałam wczoraj -jak się az tak niecierpliwisz to idź zrób rano betkę i będziesz miała stresa z głowy i od razu wyjdzie ci jak jest...
No widze , że głupiejesz...ale jak pisała wczoraj Olica: "Nie bój żaby!!!" Martynka:rofl2: :-D:rofl2:A nuż to nie @ tylko fasolek jutro się ujawni...a jak twoja temperaturka? Trzyma się w górze?
temperatura cały czas 37 jak narazie. Muszę poczekać do soboty,to już wtedy będzie 2 dni po terminie,muszę wytrzymać... jeszcze tydzień temu miałam dobre przeczucie, a tu ten ból brzucha... a wczoraj to trochę pogmatwałam bo robiłam test owul bo mi został i wyszedł pozyt. ale to tylko moja głupota, bo te testy pokazują co innego... oj tylko sobie pogmatwałam!

reklama
Do góry