Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie pod wa-wą kosztuje 27 zł. mozesz robić powinna wyjść,oby pozytywnie!!! trzymam kciuki!!! a co do objawów to wszystkie je mamy taki nasz los!i jeszcze jedno pytanko mieszkam w policach kolo szczecina i niewiem jaki jest koszt tego badania...
tylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-)
...
ja mam dalej tempke 37 takze temperatura moim zdaniem nie swiadczy o ciazy doswiadczylam tego sama w tym cyklu ale kto wie moze byc inaczej
z calego serca ci zycze
w zeszłym miesiącu jak sie spóżniała @ to temp spadła w dniu spodziewanym, więc sama nie wiem,... narazie powyzej 37Hej dziewczynki ja juz pojazdach uwielbiam jezdzic naprawdetylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-)
...
Kochane moje dziewuszki;
Kingus przykro mi ale widze ze mi potowarzyszysz w przyszlym miesiacu w grupie razniej przeciez
Martysiu:-)kochana tak bym chciala zeby to byla fasolka zycze ci tego z calego serduszkaja mam dalej tempke 37 takze temperatura moim zdaniem nie swiadczy o ciazy doswiadczylam tego sama w tym cyklu ale kto wie moze byc inaczej
z calego serca ci zycze
![]()
Kingus przykro mi ale widze ze mi potowarzyszysz w przyszlym miesiacu w grupie razniej przeciez![]()

ja prawie od 2 lat miałam regularnie jak w zegarku 29 czasem 28 a ostanio 12 dni spóźnienia to robilam nawet bete!Matsia ja mam regularne co do dnia i godziny a tu 2 dni spoznienia i tempka 37.1 niezle nie ja juz myslalam na bank ze bede mama i jadlam bo chodzilam non stop glodna a potem siusiu prawie co godzine ale jak dostalam@ to zrozumialam ze to tylko ja sobie w glowce tak poukladalam bo tak bardzo chcialam widocznie nie na mnie poranastepnym razem moze sie uda a jak nie to potem kiedys napewno
![]()
Witam po dlugiej nieobecnosci wszystkie stare staraczki i te nowe ktore mnie pewnie nie znaja
co tam slychać Lilu, Pysiu,Eve84, calineczko i mgk ?
wpadlam na chwilke sie przywitac bo nie zagladam by sie za bardzo nie nakrecac, nie licze tempek i nic nie robie ale ..
chcialam zakomunikowac ze wczoraj zczal sie bol owulacyjny bylo przytulanko i netoperek tak wiec za 14 dni wskocze tu jeszcze raz i powiem co slychac ale obiecuje sobie ze za czesto nie bede zagladac
powodzonka wszystkie staraczki

, a raczej jestem pewna
, pociesza mnie tylko myśl , ze następne owu wupada w swięta
.

moze to dziwnie zabrzmi ale nie masz pojecia jak ci zazdroszcze tej radosci z jazdy samochodem!!!!!!!Hej dziewczynki ja juz pojazdach uwielbiam jezdzic naprawdetylko nie umiem parkowac katastrofa jak mi kaza zaparkowac tylem na egzaminie to katastrofa;-)
...
ja mam prawko od 4,5 roku a za kolko wsiadam z przymusu na wiejskiej drodze!!!!!!!!!!! mimo ze prawko tobione w wawie mam straszny wrecz paniczny strach przed jazda samochodem!!!!!!!! :-