Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
czekamy na wiesci

:-)
Witaj Joasiu, moja imienniczko:-). Zycze szybkiego zafasolkowania!Hej kobietki jestem tu nowa i niewiem od czego zacząć.Może mi ktoś pomoże?
Edzka, dwa tygodnie mam nadzieje szybko mina i bedziesz wiedziala co i jak. Trzymam kciuki za dobre wyniki!Witajcie Moje Kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!
To tak tylko w skrocie Wam napisze pare slow ,bo widze ze mam 20 stron do nadrobienia,wiec @ przyszla w srode wiec tak jak moja gin kazala badanka zrobilam wczoraj i teraz tylko mi zostalao czekac cale dwa tygodnie na wyniki,bylam w szoku ze tak dlugo ale to przez okres Swiateczny tak sie przeciagna ,ale to nie wazne najwazniejsze ze juz mam je zrobione![]()
Oj gwiazdeczko,nie zazdoszcze sytuacji, toz to siemozna psychicznie wykonczyc. A jak tam z dostepem do bety u Ciebie? Bo np w Anglii to problem:-(.Witajcie staraczki!
Jako obiecalam, tak daje znac co u mnie....no wiec jedna samotnica sie pokazala...niestety:-(
.
on tez ma urlop ale niestety jutro musi byc w pracy:-(ale jak wróci to będą staranka
hihi

wiec tym razem wymiguja sie ze przeciez jest Wielkanoc i musze poczekac za sie zbiora z powrotem do pracy