edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Wiatj Kochana w koncu wrocilas ,stesknilam sie za TobaNo hej Myszki...miałam ambitny plan przeczytac wszystkie posty ale....nie ma szans...od czwartku do dzis naklikałyscie mi 13 stronnie dałam rady ich przerobić...
Jestem już w domu cała i zdrowa...tempka niestety spada wiec @ przyjdzie i cykl uznaje za nieudany...ale to chyba dobrze bo na kwiecien staranka zawieszone...
Zauważyłam nowe staraczki wiec witam Was serdecznie :-) :-)
Nie wiem czy ktoś wystarał juz te dwie kreseczki??? Mogłaby mi ktoras w skrócie napisać ??
Życze Wam kochane dużo zdrowia i błogosławieństwa Bożego...Życze Wam aby każda wreszcie otrzymała swój mały cud od Boga...sobie też tego życze ;-) No i standardowo SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA !!!
ja tez dzisiaj mialam sporo do nadrobienia ale to juz za mna.Co do zafasolkowanych to chyba narazie Lunia bo Gwiadeczka jeszcze narazie nie jest pewna bo testy wychodzily z jedna krecha ale @ nadal nie ma wiec jest nadzieja:-)A Ty mi tutaj prosze nie spisywac nic na strat bo do poki nie ma @ to jest nadzieja ,bo ja jakos tak do konca nie moge sie przekonac do tych tempek ze to one moga przekreslic caly urok staranek,bardziej jak sie pojawi @ to moge uznac za brak ciazy,chociaz to tez ostatniego czasu odchodzi od normy ,bo tez wlasnie mam kolezanke w 3 miesiacu ciazy co dowiedzila sie tydzien temu ze zostanie mama ,bo miala normalnie okres,i badz tu madrym brrrrrrrr

Ja tam tzrymam kciuki za Ciebie i za ten miesiac staranek

;-):-)
nie dałam rady ich przerobić...