reklama

Starające się 2008

reklama
Czy możecie mi napisać co stosujecie aby zwiększyć szanse na zostanie mamą. Właśnie wyczytałam na ulotce od cynku, że jest on niezbędny do wytwarzania nasienia i komórek jajowych. Może ta informacja się komuś przyda, ja próbowałam brać ale mnie chyba brzuch po tym bolał.
Ja w ostatnim cyklu od 10 dnia co drugi dzień przytulałam się z mężem ale pod koniec dopadła mnie choroba i musiałam przerwać. Teraz wysłałam go po testy owulacyjne do apteki:-)

trzymam kciuki za reszte

witajcie dziewczynki ja wlasnie wróciłam od gin i...
tak jak myślałam dostałam Clostilbegyt 1 opakowanie na pobudzenie jajeczkowania.
Pani gin stwierdziła ze mam bardzo małą macicę .. ale to dziedziczne moja mama i siostra tak samo;-)zrobiła cytologię i.. mam przyjsc do niej za 2 miesiace wiec zapisałam sie na 27.05:tak:
Więc jak nie bede do tej pory w ciazy to stwierdziła ze trzeba zrobic badanka hormonalne i badania nasienia mezusia - ale watpie ze on sie zgodzi;-)to tyle..
aaa i kwas foliowy mam brać:tak:
Luniu stosuj sie do zaleceń lekarza a bedzie wszystko dobrze!! Odpoczywaj i nie stresuj się !!
Dorotko Kochana współczuję zastrzyków!! Dbaj o siebie:tak:
kinguś dobrze wiedziec.. zaaplikuje coś mojemu męzowi:tak:

Julitka ja będe wiedziała czy jest fasoleczka dopiero w połowie kwietnia bo mam długie cykle do 43 dni.A M już niebędzie.
Witam Cię Kowala.Też jestem na forum od niedawna.Życzę szybciutko fasoleczki.

reklama
Czesc wszystkim przyszlym i obecnym mamusiom :-)
mam na imie Natalia i jestem tu nowa moje starania zaczynam od nastepnego cyklu
zycze wam wszyskim powodzenia no i oczywiscie sobie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry