reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam sie dzisiaj z Wami Dziewczynki :-).
Nenius to fajnie ze przyjaciolka urodzi :-) pewnie i dla Ciebie bedzie to nielada przezycie :-).

Witam wszystkie nowe staraczki i zycze szybkiego zafasolkowania :-) dla otuchy
dodam ze mnie sie udalo za 2 razem :-) .

A ja mam dzis troche gorszy dzien jakos slabo sie dzis czuje :-( glowa mnie muli czyli
zaniedlugo zacznie bolec :-( ide sie zaraz polozyc i poprostu zamknac oczka :-) .

MAJECZKO i MONIK co u was ????????????????????? ODEZWIJCIE SIE

Juz jutro bede mam nadzieje wiedziala wszystko ciekawe co mi powie ah..o ciazy to na bank moge w tym cyklu zapomniec :-(

Na ktora idziesz jutro do gina ????????
Ja tez mam juztro upragniona wizyte ,juz bym chciala zobaczyc znowu malenstwo
uslyszec i zobaczyc ze jest wieksze i uslyszec od gina ze dzidzia dobrze sie ma:tak:
i oczywiscie zdjecie dostac od gina :-D, ale ide do niego dopiero na 18,30
juz sie nie moge doczekac .

MAJECZKO i MONIK co u was ????????????????????? ODEZWIJCIE SIE

Hej Dorotko! Witam też wszystkie pozostałe staraczki i wystarane:))
Co u mnie idę (o 15) do ginka na usg...i boje się... Mój mąż jak zdązy dojechac do mnie z pracy to będzie ze mną...
Myślę,ze Monik nie pogniewa się jak wspomne tu też o niej :-) Więc Monik wczoraj juz po raz drugi widziała swoje maleństwo-rośnie :tak: Tatuś i Mamusia razem je podziwiali:tak::-)

Witam Was po swietach,niestety nie przeczytalam wczesniejszych postow...za duzo pracy,za malo czasu,brak neta tymczasowo w domu...ale postaram sie jakos nadrobic....

Na ktora idziesz jutro do gina ????????
Ja tez mam juztro upragniona wizyte ,juz bym chciala zobaczyc znowu malenstwo
uslyszec i zobaczyc ze jest wieksze i uslyszec od gina ze dzidzia dobrze sie ma:tak:
i oczywiscie zdjecie dostac od gina :-D, ale ide do niego dopiero na 18,30
juz sie nie moge doczekac .
Ja ide po pracy jutro czyli po 15, bo on jutro przyjmuje od 14 do 17 ale nie powiem mam stresika i to nie malego denerwuje mnie ten brzuch boli dokladnie tak jak na @ oh...

reklama
Do góry