reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Teraz sie z wami przywitam :-)

Ja narazie dobrze sie czuje ciekawe na jak dlugo hi hi .

Z moim M sie nie odzywam bo fajny wieczor mi wczoraj zafundowal :-(.
Jak przyszedl zjadl to zasnal bo on tak ma po piwie :-( i pozniej nie umialam go dobudzic
i ja ta ktora chodzic nie moge musialam isc z psem na dwor bo juz bidok nie umial wytrzymac :-(.
A pozatym caly dzien jak ta debilka na niego czekalam a on caly czas spal i fajny mialam
z niego pozytek ,super popoludnie spedzilam z M spiacym i chrapiacym :-(.i wypitym
Ale najlepsze bylo rano jak z nim rozmawialam ( kiedys to po takim czyms chodzil skruszony jak baranek i non stop mnie przepraszal , rozsmieszla itp ) a dzisiaj on tylko powiedzial
mi SKONCZYLAS ? i to on byl na mnie zly i szczelal fochami :-( az mi sie nie chce wierzyc
ze tak zareagowal :-(.
Pozniej zanim doszedl do pracy to zadzwonil i udawal skruszonego a wtedy ja sie wylaczylam
bo przez telefon to sie moze wypchac :-(.

Sorki ze wam nudze ale komus musze sie wyzalic :-( A i jeszcze nad ranem telewizor
nam sie popsul :-( a kasy na nowy lub na naprawe nie mamy wogole :-( jak sie psuje to juz
po calej lini :-(
Dorotko, tylko sie nie denerwuj! Przykro mi, że mąż tak nieładnie się zachował wiedząc jaki jest Twój stosunek do alkoholu i że tak potraktował Cię rano. Na pewno zrozumiał, że zrobił źle i jest mu z tego powodu przykro. Porozmawiaj z nim na spokojnie, powiedz, że taka sytuacja bardzo Cie zdenerwowała i że teraz powinien mysleć tez o maleństwie a nie tylko o sobie. A maleństwo stresu nie lubi. Będzie dobrze kochana:tak:

reklama
Cześć :-)
Lunia słoneczko kochane :tak:
171.jpg

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak::tak::tak:

Mogę się podpiąć? Wszystkiego dobrego Luniu, przyjemnej ciąży, łatwego porodu i ślicznego dzidziolka w ramionach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz sie z wami przywitam :-)

Ja narazie dobrze sie czuje ciekawe na jak dlugo hi hi .

Z moim M sie nie odzywam bo fajny wieczor mi wczoraj zafundowal :-(.
Jak przyszedl zjadl to zasnal bo on tak ma po piwie :-( i pozniej nie umialam go dobudzic
i ja ta ktora chodzic nie moge musialam isc z psem na dwor bo juz bidok nie umial wytrzymac :-(.
A pozatym caly dzien jak ta debilka na niego czekalam a on caly czas spal i fajny mialam
z niego pozytek ,super popoludnie spedzilam z M spiacym i chrapiacym :-(.i wypitym
Ale najlepsze bylo rano jak z nim rozmawialam ( kiedys to po takim czyms chodzil skruszony jak baranek i non stop mnie przepraszal , rozsmieszla itp ) a dzisiaj on tylko powiedzial
mi SKONCZYLAS ? i to on byl na mnie zly i szczelal fochami :-( az mi sie nie chce wierzyc
ze tak zareagowal :-(.
Pozniej zanim doszedl do pracy to zadzwonil i udawal skruszonego a wtedy ja sie wylaczylam
bo przez telefon to sie moze wypchac :-(.

Sorki ze wam nudze ale komus musze sie wyzalic :-( A i jeszcze nad ranem telewizor
nam sie popsul :-( a kasy na nowy lub na naprawe nie mamy wogole :-( jak sie psuje to juz
po calej lini :-(

oj, bidaku. Ja też nie znoszę alkoholu i boję się ludzi po... Ale z mężem sie pogódź, szkoda czasu na kłótnie, z resztą dla fasoleńki lepsza jest przyjemna atmosfera :tak:

Witam, również staramy się z mężem o maleństwo już od sierpnia 2007. Niestety do tej pory nie udało się! Obecnie skończyłam brać duphaston na uregulowanie cykli. Już jest 6 dzień od ostatniej tabletki, a ja nie mam miesiączki. Czy ktoś mi może powiedzieć po ilu dniach powinna wystąpić @. Dodam, że test ciążowy wyszedł negatywny:(

Witam serdecznie, ja też nie pomogę :no:, owszem duphaston brałam ale już w ciąży na podtrzymanie.

Cześć :-)

Mogę się podpiąć? Wszystkiego dobrego Luniu, przyjemnej ciąży, łatwego porodu i ślicznego dzidziolka w ramionach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj, bidaku. Ja też nie znoszę alkoholu i boję się ludzi po... Ale z mężem sie pogódź, szkoda czasu na kłótnie, z resztą dla fasoleńki lepsza jest przyjemna atmosfera :tak:

Witam serdecznie, ja też nie pomogę :no:, owszem duphaston brałam ale już w ciąży na podtrzymanie.
Jasne ze mozesz sie podpiac nawet nie pytaj malenka:tak:

dzięki za życzonka:tak: ja juz prawie mam posprzątane i gotowa jestem na przyjęcie gości:tak: ale przyjda dopiero tak ok 16-17 więc jeszcze mam czas. Właśnie wypiłam litr soku pomidorowego, tak bardzo mi sie go chciało...Pycha:tak::tak::tak:

reklama
Do góry